Mám menší "problém". Cvičím už dva mesiace a keď napnem svaly na rukách, mám ich veľké a pekne vypracované. Ale stále nie a nie mať viditeľné svaly aj bez napnutia. Budú sa postupne zviditelňovať počas ďalšieho cvičenia ?
Bracho má 14 rokov, hokej hráva od 5tich, majú kadejaké kondičné tréningy, posilovania a neviem čo a ten chalan je tak šľachovitý, že niekedy vyzerá ako animovaná postavička. A to všetko len cvičením... určite keď budeš aj Ty cvičiť, budú viditeľné.
@ropucha99 necakaj ze po 2mesiacoch budes mat viditelne pekne velke vypracovane svaly.... cvic dalej, a hlavne este mas len 14rokou, tych hormonou mas este malo na to aby ten rast isiel rychlejsie a potom to aj tak nepojde volako extremne rychlo. A ked ti to tak vadi tak skus horcicne semiacka. 1-2 kavove lyzicky denne.
treba len vydrzat A cvic s väcsimi vahami, tak aby si ale zvladol tych minimalne 6, lepsie 8 cistych opakovani, a hlavne papaj co najviac mäsa, syrov, a inych veci, kde je vela bielkovin... bez jedla to nepojde
@ropucha99 nezabudni, nezer ziadne suplementy a ine svinstvo, len nrmalne veci ako sturoviny(soja, fazula, sosovica a podobne), maso, mlieko, a podobne.
S rastom to nieje celkovo tak, no v pripade, ze cvicis a nemas dostatocnu vyzivu, popripade to fakticky prezenies, moze ti to par cm ubrat oproti planu.
No su, kazdy skumal, to, ze kratkodobo to cloveku neskodi, no dokazem si predstavit, ze ak cvicis 10 alebo 15 rokov a zeries tie sracky, tak tvoje oblicky a pecen ti fakt raz podakuju... Nakoniec este k tomu kombinacia s nejakym tym alkoholom Ojojojoj
Po 2 mesiacoch nechci zazraky, hlavne to neprehanaj... Vsetko chce cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ak budes cvicit v normalnom tempe, svaly sa ti budu aj zvacsovat aj zviditelnovat, ukazovat svaly po 2mesiacoch nema skoro ziaden efekt.
co sa tyka nadmerneho cvicenia, nezblbni si telo, lebo vsetko pojde do svalov a zastavi sa ti rast...
cize hoci budes nabuchany, neskor v 30-35 ti odide chrbtica, vsetky klpy a budes u ortopeda tak casto ako stary dedusko u urologa...
takze cvic s mierou a rozumom.
hlavne posilka je tak od 16tich
mýtus ako kokot s tým rastom.
vsetko je mytus
len ja poznam trochcchalanol, ktori si to sposobili
ty asi nikoho, preto pises o mytusoch
nech to skusi ak chce
já mam zaťahané viac kilo ako vy štyria dokopy aj za 5 rokov.
len ti to asi leze na mozog
poznas ich diagnozu? ako ty, ktory to mas iba odo mna, mozes napisat, ze ja trepem??
si smiesny ale tu to takto asi ma byt
S rastom to nieje celkovo tak, no v pripade, ze cvicis a nemas dostatocnu vyzivu, popripade to fakticky prezenies, moze ti to par cm ubrat oproti planu.
@vegas
No su, kazdy skumal, to, ze kratkodobo to cloveku neskodi, no dokazem si predstavit, ze ak cvicis 10 alebo 15 rokov a zeries tie sracky, tak tvoje oblicky a pecen ti fakt raz podakuju... Nakoniec este k tomu kombinacia s nejakym tym alkoholom Ojojojoj
Po 2 mesiacoch nechci zazraky, hlavne to neprehanaj... Vsetko chce cas