Svet bez elektriny... myslíte si žeby dokázali ľudia prežiť aj bez tejto energie? Určite žijú aj takí, čo ju nemajú ale takých je menej, kedže väčšina civilizácie žije v mestách a tam je elektrina vždy. Podľa mňa by to malo dopady ako 3. svetová vojna.
Tak naisto by nastal neskutočný chaos, myslím že polovica ľudí by zomrela možno menej možno viac ale určite nie všetci, a časom po niekoľkých desaťročiach by sa dalo všetko dohromady a zvykli by sme si nato.
Myslím, že by naozaj vymrelo ľudstvo, veľké percento ľudí by prišlo o život... Ako ľudia by prežili, aj ľudstvo, ale svet by bol späť o stovky rokov...
Ale nepredpokladám, že by toto hrozilo, skôr môže byť energie nedostatok, a môže byť drahá, ale nikdy nezanikne, nie je možné, že by zrazu zanikli všetky zdroje energie, to sa proste nedá...
@3 Ale je ťažké porovnávať ľudí teraz a vtedy...všetko bolo iné...vtedy si možno aj viac pomáhali ako teraz....určite by to nebolo ako v amerických katastrofických filmoch, kde všetci ľudia spolupracovali a vzájomne si pomáhali...však teraz si niektorí napríklad nevšimnú že im pred mesiacom umrel sused alebo čo...
ide o to ze ludi je velmi vela. Kedysi pred tym ako bola elektrina bola jedna miliarda na celom svete. vdaka technike jeho pocet vzrastol. Vdaka technike sa mozu vsetci uzivit. ale bez toho je to uplne nerealne.
@8 nepovadala som, že by to bolo ako v amerických filmoch, ale ved kebyze ti vypnu elektrinu tak sa jednoducho snazis zit bez nej, budes sa riadit podla toho kedy je svetlo a kedy nie..
11. to je dost bizarna predstava... ale aj tak zopakujem, clovek by hned zomrel a nie preto ze by mu nesvietilo svetielko v chladnicke, ale preto ze by mal mozog odizolovany od zbytku tela. a bez mozgu sa neda zit
@14 ale nejde len o svietenie...napríklad pekárne-idú na elektrinu, nemocnice-idú na elektrinu (aj keď majú vlastný zdroj, nevydržali by donekonečna), priemysel-ide na elektrinu ,MHD- zväčša idú na elektrinu, teplárne - na elektrinu.....je toho veľmi veľa, ale nechce sa mi....určite by sme sa nedokázali zo dňa na deň preorientovať na iné..
elektrina ako taka by nikdy nezanikla... ved vezmi si napr take blesky... ale nie nedokazal by som bez nej zit ved predsa studujem Elektrotechnicku Priemyslovku
jednoznacna odpoved- NIE!!!!! lebo aj ludia co nemaju elektrinu, su viac alebo menej odnej zavisli. tato otaska je tak absurdna, ako otazka -DOKAZALO BY LUDSTVO ZIT A PREZIT BEZ VZDUCHU?! zamysli sa...poviem ti jasne nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ked to dokázali ludia pred nami, mali by sme aj my..
Ale obete na zivotoch by boli urcite.
inak bolo by to zaujimave, ale skoncilo by to velmi zle.. no nemyslim ze to hrozi