@foxylady No to už si slobodné žieňa a aspoň tak to vyznieva z tvojich fotiek ako keby si bola ten typ, že si zmyslíš cestu okolo sveta tak ideš bez váhania Preto ma prekvapilo, že to záleží od mami
@foxylady Nemá ti nič právo urobiť, povedz jej, že ideš s niekym na dovolenku, vysvetli jej, že máš 19, nie 9 pre boha .... Dosť ma udivuje, že sa nejaký ,,dospelák" bojí svojej mamy ...
@rici135 niee... to nie je len tak, nepoznáš moju mamu. ja sa jej nebojím, len sa ju snažím rešpektovať. mám typickú jedináčikovskú výchovu. a ona mi stále bude vyhadzovať na oči, že všetci moji rovesníci sú vyspelejší než ja (samozrejme ja ten pocit nemám). ale to je v pohode. dokážem žiť normálny život, aj sa občas odtrhnúť a tak...
no mein got, nápad je to perfektný ale tu hľadať takého spoľucestovateľa je rozhodne bláznovstvo, možno pár je tu takých čo s tým majú adekvátne skúsenosti a z nich bohvie či si nájde niekto čas - najlepšie spravíš ak vycestuješ sám a pridá sa k tebe niekto počas cesty - v prvom rade sa prihlás na couchsurfing alebo hospitalityclub - radšej napíš na cestovatel.cz alebo hedvanbastezka.cz
a dobre si rozmysli či pôjdeš s nejakou ženou, na 95% to bude poriadna otrava, hovorím z vlastnej skúsenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale čo by som povedala doma?
čau mami, idem stopom do amsterdamu s niekým z birdzu?
to by mi neprešlo.
i tak tuto najradsej stopujem sama .D
a dobre si rozmysli či pôjdeš s nejakou ženou, na 95% to bude poriadna otrava, hovorím z vlastnej skúsenosti