najviac sa smejem na tých slovenských rečiach pred zápasom.. "verim že aj fínov rozjebeme", rozdiel medzi hrou slovákov a fínov je asi tri triedy, úžasný hokej
@delica suhlasim, fini brutalne kombinuju pred nasou brankou zatial co nasi sa vobec nevedia dostat pred ich branku, len okolo mantinelu a nastreluju...som zvedavy ci sa nam aspon podari prekonat ich brankara
Prvá tretina bola pre nás niečo hrozné..dúfala som že nás nezlomí druhá už oveľa lepšia a dúfam že tá tretia bude ešte , ešte ,EŠTE LEPŠIA!! FANDÍM nám véééľmi a verím, že VYHRÁME!
skoda ze prehrali ale to nevadi nechali tam svoje srdce a bojovnost .... a fini mali obrovske scastie .. kolko tyciek sme dali skoda ... s finmi zakazde mame smolun
@36 netreba ale zabudat na to, ze Juhamatti Aaltonen v 49. minute predviedol vsetkym, ze kto je doma :p a 4:3 sa pocita viac, ako to ktora strana bola v ktorej tretine aktivnejsia
@matheusko bohužiaľ pokazili sme si to sami. robili sme veľa chýb, čo sa nemalo stávať. navyše 2.gól Fínov nemal platiť pre offside, ale je to fuk. osobne tiež videl som to ako offside až teraz večer počas športových novín. tak rozhodcom dá sa to tolerovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
tento výsledok som dnes najčastejšie počul z krčmy od profesionálnych štatistikov, ktorý boli nabudení už piatym pivom
vari ste nazivo na stadione?
ci tomu verite len preto, lebo to hovoria a ukazuju v TV?
v tom pripade mi vas je luto, drahe medialne ovecky!!!!!! bee