@ooooo Za kazdu cenu (naozaj netvrdim ze vsetci ) musia vzdy provokovat aj ked je klud. A potom sa budu divit ked im zato niekto da na picu alebo vypicuje
takto si nechať ujsť 2 góly náskok...strašne zložité útoky, Maďari len jednoducho strieľali a vychádzalo im to.
Ležérna prvá tretina, kedy sme mohli dať viac gólov, ustráchaná 2. tretina so náhodne dobrým koncom...a prepätá tretia tretina s veľkým šťastím...hanba zatiaľ, uvidíme nabudúce
je to hanba... viem si predstaviť, čo si myslí teraz môj brat... ako za každým... on to síce podľa mňa ani nevidel... už dávno nepozerá také zápasy... od zlata to šlo dole vodou proste... teda ešte ten bronz, hm hm... no hej... zostavy naše... keď neprídu nám na pomoc z nhl, tak to proste nejdeee... ale mali sme voľakedy aj svinskú smolu, pamätám, aj lašák si pamätá, keď sme hrali s kanadou, všetci si všakže pamätáme toho primitívneho rozhodcu! no nič... bolo toho viac
je to hanba, čo už
mali sme im pustiť maximálne jeden gól... aj to je skoro ako sto... a čo robil staňa? v stajni bol pozrieť koníky, že pustil ich? no ale nemám proti nemu nič, nie je zlý brankár... viem, že bol on , stihla som zachytiť, kým nezrušili nás...
čo sa týka Bielorusov... nemám slov radšej... posledný rok, čo sme spravili... trápna remíza... amen pre nás nedeľa to bude? história sa bude opakovať zrejme, bo aj vtedy sme hrali v nedeľu o polnoci, či kedy, bo v Kanade, čas... je krutý
hanba pre Slovensko? skôr hanba pre maďarských fanúšikov, keď už o tej hambe vravíme. elementárna slušnosť ktorá patrí na takéto podujatie absentovala. nepamätám si nič podobné za celý čas ako sledujem MS v hokeji, ale veď čo iné sa dalo čakať...
hokejovo: BRING ME CANADA BEJBEEEE! čo tam po nejakom prvom zápase (aj ked s odretými ušami), ale tá nádielka od Kanady bude stáť za to
Maďarský hokejisti mohli po tomto zápase odísť s hlavou zdvihnutou, pretože hrali naozaj dobre (alebo tí naši zle? , ale po vystúpení ich fanušikov môžu odísť jedine z veľkou, veľkou hambou (ja viem že za nich nezodpovedajú, ale hokejový zápas na MS je reprezentácia hokeja danej krajiny, do čoho patria aj fanúšikovia).
hmm kto by to bol povedal že to aj mňa trošku nahnevá
ale zas to nepreháňajme, od podobných individuí (rozumej sedlák na športovom podujatí, nech je to aj Čínaň skrížený s Portorikáncom) sa dá očakávať len niečo také...
Nejde tu o to že je to hanba. Žiadna hanba sa neodohrávala. V prvom rade išlo o získanie prvých troch bodov, čo sa nám aj na konci zápasu podarilo " a však s velkým štastným ".
Madari hrali jasne defenzívny hokej a snažili sa tažiť len z chýb súpera. Musím uznať že bránili naozaj dobre. Čakalo sa jasne víťazstvo Slovenska ako favorita a však takýto súperi bývaju značne nepríjemny hlavne v uvode. Slovaci pri výsledku 3-1 zvolnili čo následne madari hned využili. Tie goly čo dali madari boli skutočne s obrovským štastím ale padli.Staňa to mal tažké, išlo nanho málo striel a nebol v optimálnom zápasovom tempe. Toto je pre brankára velmi nepríjemné.
Inak sám Bartečko v rozhovore povedal, že zvolnili pri výsledku 3-1 čo sa nevyplatilo. Je to dobre poučenie a motivácia do dalších zápasov. Možno je to tak lepšie ako keby sme vyhrali 5-0.
Takysto sa podobne potrápili Švajčiari s Francúzmi ked zvítazili len 1:0.
pop pravde aj tak veľa skomentovť nemôžem objektívne, keďže isté hovädá nemylslei na zahraničných Slovákov, ale geordie... ja si pamätám jednu veľmi ešte pikantnejšiu, snáď tú najpika... udalosť... a to české tváre... tvár jágra... vešmi dobre si pamätám... tú nevražiuvosť... tú veľavravnosť toho, čo si o nás myslia českí hokejisti!!!! (nie fanúšikovia, väčšina z nich nám drží) a my vieme, pri akej príležitosti to bolo, že? ... a potom... čo o nás láskavo vyslovil v roku dvetisíc tréner český... (bože, už som jak môj profák repák... v roku 1970, bolo to prvého marca, na obed, sme našli Althea officinalis v tieni duba : ni proste ja nemám slov česi nás nemilujú, magyari nás až príliš zase chcú vypískanie je pohoda ešte, to by som neriešila, boli také situácie nepríjemné... aj Rusi, aj Kanada... všetci sme si svoje vypískania prežili
lenze to nebola hra, na ktoru su nasi zvyknuti. oni nic ine nerobili len sa tlacili pred branou. s inymi supermi (vyspelejsimi) to bude uplne o niecom inom...aj ked spociatku som si myslela,to iste, co ty.. ale tak.. ja chlapcom verim.. aj ked tato hra bola dost napinava dobry hokej
myslim ze sme nezvolili najstastnejsiu taktiku, kedze silou mocou sa hraci snazili zakladat akcie spoza superovej branky aj napriek tomu ze madari branili jak jebnuti cely zapas... natlaceni v patici pred svojim brankarom... proste to sa nedalo takto... na druhu stranu si nemyslim, ze by sme hrali nejak privelmi zle, len howorim nedobra taktika... bielorusko bude hrat urcite otvorenejsi hokej a tam to bude o inom, dufam ze hraci nesklamu... a nebol by som proti tomu, aby buduci zapas chytal lasak
@zipporah myslíš niečo na ten spôsob ako "slováci nemajú na kategóriu A"? Aaaaale ved to je len nadutosť, každý sme nejaký... a Česi sú taký všetci (neymslím to vážne )
Predsa len, takéto teátra ako dnes, na MS v hokeji nepatria (naozaj si to nepamätám ani pri play-off, že by sa niekto až takto správal pri hymne ... možno si to len nepamätám). Rovnako ako odmietnutie podania rúk (myslím všeobecne, nie dnes) a pod. Je to len hra (síce pekná ), ale kde sa niečo také nepatrí. Ved to nie je dedinská liga futbalistov z Hornej Dolnej, ale seriózne športové podujatie s úrovňou (teda malo by ). To že sa nejaký tréner, hokejista vyjadruje k úrovni iného týmu sa dá ešte pochopiť (hlavne ked je to namyslený "vôlko" ), ale takéto niečo, uf, to sa mi zdá pres príliš. Ale ako som povedal - netreba to preháňať, stávajú sa aj horšie.
Kašlať na to, to je len ich vizitka, nech si ju majú, my si radšej pomaly poďme chystať kalkulačky, aby sme mali kam počítať tie góly od Kanady
tak,ja by som to zhrnula asi tak ze hlavne ze sme vyhrali,ze madari su jebnuty prijebanci a cakala,som ze nam to pojde lepsie..ale,tak netreba stracat hlavu bol to 1.zapas..asi,tak...
jáááj, česi česi... vzdych... no nič... kašlem na nich... ale čajánka mám rada, keby dačo od záákladky je stredobodom mojej pozornosti
ale keď fíni prehrali vo finále s čechmi, plakalasom veľmi... tak si zaslúžili, tak bojovali a tí česi zase mali raz šťastie aaaach jaj jajajjajajaj...
hehe, tak tak, treba sa sústrediť na pokračovanie
magyari často nebývajú na MS, preto si chceli asi niečo viac dovoliť, alebo proste neprešli výchovou, ako sa správa na majstrovskom ľade... ale nechcem byť krutá, ja mám Magyarov rada, nikdy som proti nim nič nemala, len jazyk majú smiešny, jedného tu aj máme a zippore sa páči
keby dačo, komu držíte, keď my zlyháme? ja Rusom a Fínom
Fínov... ktorí nám vždy nadŕžali... ako aj Rusi... (hala šla vybuchnúť vo finále, v roku dvetisíc, čo nám tak skandovali, a just sme prehrali... striebro... a zipporine prvé hokejové zážitky)
dopiče a čo chcú hrať proti kanade a bielorusku? dvojciferne budú inkasovať? strach a hrôza, maďari sú adepti na zostup do béčka a trápili sme sa s nimi ako kokoti...ale NO, hlavne že sme vyhrali takže : Slovensko, slovakia, hej hej hej, prichádza sem a trasie sa zem..
sak ale vyhrali., to je hlavne nie? ale 14 sekund pred koncom ak som dobre pocula ten stvrty gol no myslim ze madari musia nadavat neuveritelnym sposobom
hm, ale hlavna vec, ze keby sme my vypiskali ich hymnu a kricali pocas nej Slovensko-Slovensko, tak by sme boli oznaceni za nackov, netolenrantnych a tak podobne.. len madari skurveni mozu vsetko, nie??? postihnutych treba sice tolerovat, ale toto bolo na mna uz moc. zapas bol vyborny, ale toto co spravili na konci ma nenormalne nasralo. bodaj by Perun do nich udrel!
ale veď nikto nevedel ako maďari hrajú keď sa len teď dostali do našej skupiny ..alebo z vás niekto sledoval hokej ich skupiny? .. a je pravda,že naši nevedia využiť presilovky a to je nevýhoda.. a podľa mňa bol z maďarov najlepší brankár veď toľko toho vychytať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
takto si nechať ujsť 2 góly náskok...strašne zložité útoky, Maďari len jednoducho strieľali a vychádzalo im to.
Ležérna prvá tretina, kedy sme mohli dať viac gólov, ustráchaná 2. tretina so náhodne dobrým koncom...a prepätá tretia tretina s veľkým šťastím...hanba zatiaľ, uvidíme nabudúce
je to hanba, čo už
mali sme im pustiť maximálne jeden gól... aj to je skoro ako sto... a čo robil staňa? v stajni bol pozrieť koníky, že pustil ich? no ale nemám proti nemu nič, nie je zlý brankár... viem, že bol on , stihla som zachytiť, kým nezrušili nás...
čo sa týka Bielorusov... nemám slov radšej... posledný rok, čo sme spravili... trápna remíza... amen pre nás nedeľa to bude? história sa bude opakovať zrejme, bo aj vtedy sme hrali v nedeľu o polnoci, či kedy, bo v Kanade, čas... je krutý
Lebo na Slovensku asi nie sú idioti, ktorí na štadióne robia bordel?
Ach jaj, tá zaslepenosť ...
inak preco vlastne hovorite "hrali sme, prehrali sme, dali sme gol"? vy ste tam tiez hrali?
hokejovo: BRING ME CANADA BEJBEEEE! čo tam po nejakom prvom zápase (aj ked s odretými ušami), ale tá nádielka od Kanady bude stáť za to
Maďarský hokejisti mohli po tomto zápase odísť s hlavou zdvihnutou, pretože hrali naozaj dobre (alebo tí naši zle? , ale po vystúpení ich fanušikov môžu odísť jedine z veľkou, veľkou hambou (ja viem že za nich nezodpovedajú, ale hokejový zápas na MS je reprezentácia hokeja danej krajiny, do čoho patria aj fanúšikovia).
hmm kto by to bol povedal že to aj mňa trošku nahnevá
ale zas to nepreháňajme, od podobných individuí (rozumej sedlák na športovom podujatí, nech je to aj Čínaň skrížený s Portorikáncom) sa dá očakávať len niečo také...
"chleba kvóli temu nebude drahší"
Madari hrali jasne defenzívny hokej a snažili sa tažiť len z chýb súpera. Musím uznať že bránili naozaj dobre. Čakalo sa jasne víťazstvo Slovenska ako favorita a však takýto súperi bývaju značne nepríjemny hlavne v uvode. Slovaci pri výsledku 3-1 zvolnili čo následne madari hned využili. Tie goly čo dali madari boli skutočne s obrovským štastím ale padli.Staňa to mal tažké, išlo nanho málo striel a nebol v optimálnom zápasovom tempe. Toto je pre brankára velmi nepríjemné.
Inak sám Bartečko v rozhovore povedal, že zvolnili pri výsledku 3-1 čo sa nevyplatilo. Je to dobre poučenie a motivácia do dalších zápasov. Možno je to tak lepšie ako keby sme vyhrali 5-0.
Takysto sa podobne potrápili Švajčiari s Francúzmi ked zvítazili len 1:0.
som rada inak, že kapitánom je Bartečko...
Predsa len, takéto teátra ako dnes, na MS v hokeji nepatria (naozaj si to nepamätám ani pri play-off, že by sa niekto až takto správal pri hymne ... možno si to len nepamätám). Rovnako ako odmietnutie podania rúk (myslím všeobecne, nie dnes) a pod. Je to len hra (síce pekná ), ale kde sa niečo také nepatrí. Ved to nie je dedinská liga futbalistov z Hornej Dolnej, ale seriózne športové podujatie s úrovňou (teda malo by ). To že sa nejaký tréner, hokejista vyjadruje k úrovni iného týmu sa dá ešte pochopiť (hlavne ked je to namyslený "vôlko" ), ale takéto niečo, uf, to sa mi zdá pres príliš. Ale ako som povedal - netreba to preháňať, stávajú sa aj horšie.
Kašlať na to, to je len ich vizitka, nech si ju majú, my si radšej pomaly poďme chystať kalkulačky, aby sme mali kam počítať tie góly od Kanady
ale keď fíni prehrali vo finále s čechmi, plakalasom veľmi... tak si zaslúžili, tak bojovali a tí česi zase mali raz šťastie aaaach jaj jajajjajajaj...
hehe, tak tak, treba sa sústrediť na pokračovanie
magyari často nebývajú na MS, preto si chceli asi niečo viac dovoliť, alebo proste neprešli výchovou, ako sa správa na majstrovskom ľade... ale nechcem byť krutá, ja mám Magyarov rada, nikdy som proti nim nič nemala, len jazyk majú smiešny, jedného tu aj máme a zippore sa páči
keby dačo, komu držíte, keď my zlyháme? ja Rusom a Fínom