Ako by ste zhodnotili svoje schopnosti, vedomosti, svoju pouzitelnost, myslenie apod. zalezitosti oproti ostatnym ludom v urcitej skupine ? Myslim, tym napr. na akej urovni vidite seba, svoju pouzitelnost, zrucnosti v praci oproti kolegom z timu ? Ohodnotili by ste sa ako priemerny clen, nestihate za nimi, alebo si myslite, ze ste nad tymi ostatnymi ? A pripadne ako sa snazite danu vec riesit ? Netyka sa to len prace, ale aj napr. nejakych timovych prac v skole alebo celkovo oproti studentom z oboru, prip. v ramci nejakej skupiny v osobnom zivote proste . Posledny cas o sebe zacinam dost pochybovat, preto ma zaujima ako sa vidia ostatni.
pokial ide o pracu medzi kolektivom ,,minule sa mi chcelo utiect na koniec sveta,,myslela som si ze to vzdam ,,ale nevzdala,,a i ked to mozno nebolo az take super,,aspon som sa na sebe zasmiala,,a druhych nenechala v stichu cize take zzrucnosti ja mam ,,mam rada pravych priatelov ,,a nepodrazim ich ,,ked uz nic viac tak aspon to
@tomias noo, to je jasne, ze robite ako tim. Mne ide skor o to, ze ci sa citite ako platni clenovia nejakej tej skupiny alebo si myslite, ze vynikate, prip. nestihate Ale, ked si im nadriadeny, tak predpokladam, ze nejake zrucnosti urcite mas @tarassaco snad tak tragicke to nebude ale podobne sa tiez citim momentalne @obsession heh, ale aspon si im urcite pomohla, to sa ceni ja zas nechcem pred tym utekat, snazim sa prist na pricinu a nejako sa s tym popasovat
@wistingher prepac za sklamanie inak by si to ani neotvoril, tak som musel @Nats tak to zavisi asi od jednotlivcov aj, ja ten druhy pocit v poslednom obdobi velmi nezazivam uz, bohuzial @obsession jezis, to beries vazne celkom, muselo byt nieco dolezite teda nooo, mna to skor deprimuje, ze moje vedomosti by mali byt niekde uplne inde ako evidentne su, hoci si myslim, ze sa fakt snazim
Skôr individualista, rada robím veci skôr sama ako v skupine, neverím iným ľuďom a žiaľ (nemôžem si pomôcť, aj keď sa to snažím odstrániť) - podceňujem ich (že si urobia svoju robotu poriadne, kvalitne, vopred, načas, atď), málokedy sa mi páči nápad iných (ale vypočujem si návrhy, ale zriedka sa stáva, že zaujme), som veľmi kritická na seba i iných a háklivá ak niekto vyrušuje môj rozvrh/časovú organizáciu/pracovné rozpoloženie. Pri práci, kde nie je nevyhnutná kooperácia (teda robím sama), nemám rada, ak ma niekto odtrháva od práce rozhovorom. Pri podelení úloh sa starám o svoju časť a urobím si ju dostatočne vopred a tečú mi nervy z ľudí, ktorý to mávajú až v hodine dvanástej.
Ale keď mám nejakú robotu, som v nej zodpovedná, robím ju čo najlepšie, ale svojím tempom.
Len nech mi všetci dajú pokoj a nemusím sa s nimi rozprávať a nechcú furt po mne pomoc, lebo neviem povedať nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@tarassaco snad tak tragicke to nebude ale podobne sa tiez citim momentalne
@obsession heh, ale aspon si im urcite pomohla, to sa ceni ja zas nechcem pred tym utekat, snazim sa prist na pricinu a nejako sa s tym popasovat
@Nats tak to zavisi asi od jednotlivcov aj, ja ten druhy pocit v poslednom obdobi velmi nezazivam uz, bohuzial
@obsession jezis, to beries vazne celkom, muselo byt nieco dolezite teda nooo, mna to skor deprimuje, ze moje vedomosti by mali byt niekde uplne inde ako evidentne su, hoci si myslim, ze sa fakt snazim
Ale keď mám nejakú robotu, som v nej zodpovedná, robím ju čo najlepšie, ale svojím tempom.
Len nech mi všetci dajú pokoj a nemusím sa s nimi rozprávať a nechcú furt po mne pomoc, lebo neviem povedať nie