na zakladke som mala spoluziacku a ta rodicom vykala normalne som si najprv myslela ze su to niejaky cudzi ludia ked sa s nimi tak rozpravala a ked povedala mama otec uz som mala v tom uplny chaos
Ja som poznal jedneho chalana co vykal rodicom ale bolo to dost smiesne ked povedal - mama vám už uplne drbe? To povie malokto aj z tych co rodicom tykaju
ja svojím rodičom tykám...ale oni svojim vykajú, takže aj ja starým rodičom vykám a takisto vykám aj krstným a strýkom a tetám...ale moja sesternica svojim rodičom vyká, čo je veľmi vtipné, lebo ja tete(tej jedinej) tykám..
tykám všetkým v rodine, okrem maminho otca, ale jedna moja spolužiačka im vyká, čo sa mi tiež spočiatku zdalo zvláštne, ale tak v každej rodine je iný zvyk
Prepáčte, ale ja skutočne nevidím úctu vo vykaní. Úcta sa prejavuje inými spôsobmi. Akurát vykanie môže prinášať do rodiny akési formálne prostredie a neistotu, nedôveru a veľa ďalších slov začínajúcich na ,,ne-" .
Neviem čo rodičov v dnešnej dobe núti takýmto spôsobom si budovať rešpekt, je to hrozné podľa mňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
hadam sa nebudem pytat dvoch ludi: kam ides?
Neviem čo rodičov v dnešnej dobe núti takýmto spôsobom si budovať rešpekt, je to hrozné podľa mňa...