Neviem po kolkatých hodín som sa prebral, ale zistil som, že nahý ležím na posteli a každú jednu končatinu som mal priviazanú o nohu postele. Všade bolo cítiť moč a fekálie, tie som najviac cítil z ofiny, ktorú mám dl
akože ja viem,že haha sranda musí byť,bavme sa,mne tiež o to ide,ale zas fakt vazne ludia,všetko ma hranice. toto uz nie je zabavne. teda ja som sa nezasmiala
Rozhodol som sa ze uz nikdy nebudem masturbovat,o par dni uplynie presne mesiac co som naposledy zhresil,mozem vam povedat ze kto sa da na tuto cestu je to PEKLO,doslova muky prezivam,hroza.Ale ja to dokazem!Potrebujem sa vyliecit,najst si babu,skoncovat s tymto sialenstvom.
Nerobte to,ludia.Masturbacia skodi!Je to zneuctenie opacneho pohlavia.
ludia by pred registraciou na birdz mali seriozne podstupit nejaky test a poriadne dlhy a seriozny aby ich to odradilo sa vobec registrovat a zakladat take kokotiny
@ezechielkuceravy mna by strasne zaujimalo co si ty za kokota ked musis na seba upozornovat takto ked inak nevies na seba uputat pozornost ty si strasny kokot prijebany jau toto boli aj mna za teba taka jebnutost
@ezechielkuceravy super a? statisticky to neprislo vtipne ani nic mnohonasobne viac ludom ako tych co sa na tom pobavili, je to pateticke ... bud sa nauc robit humor poriadnejsie, alebo to nechaj tak, lebo takou s takou urovnou co prezentujes to nema zmysel ... internet je plny zabavy a dobrej zabavy a ty namiesto toho aby si sa tomu venoval vseobecnejsie, tak tu zahlcujes forum uplne chabymi pokusmi o nieco ... je mi ta luto
@36 v tom pripade len poprosim @admin -a nech toto zmaze a vsetky tvoje fora a @tomas -a o ban na konto, pripadne ip ban (ked teda dorobi tu "zmenu"), zatial bude mat len admin vela prace
a ty sa nad sebou zamysli, urazat ta nejdem, je to pod moju uroven
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
pokiaľ to tu bude anonymné a nik sa za to čo napíše nebude hanbiť, tak to tu bude fungovať stále takto, zvykajte si, tí čo ste si ešte nezvykli
Si viac ako nechutny.
Ako bolo spomenute vyssie, vsetko ma svoje hranice... A ty tie mantinely uz prekracujes...
Ano sme tu parta podivnych individui, ale OD TAL, PO TAL!!!
Nerobte to,ludia.Masturbacia skodi!Je to zneuctenie opacneho pohlavia.
si ubohy wannabe bavic urovne podrazky na topanke...
- bezne pisem bez diakritiky
- vkladam smajlov cez ciarky a to ze "fakt dost", , hehe
- som debil
- mam vas rad
- vela komentujem
- casto mavam pozitivnu naladu
- som uchyl
To vážne ?
ale toto má už od humoru poriadne ďaleko...
a nie si zábavný, na tvojom mieste sa nepokúšam ani prerozprávať vtip lebo ho isto zmrvíš..
a ty sa nad sebou zamysli, urazat ta nejdem, je to pod moju uroven