Nuz, film som videl a napada ma iba jedna vec. Burton je Burton, Johnny je Johnny a Sweeny je Sweeny...nie ze by to bolo zle, ale trocha vela krvi, nechutnych veci a "divneho" spevu Johnnyho D. ako pardon, ale toto je jeho hlas? Ale odporucam, najma pre fanusikov Borata, Depa, Burtona a Sweenyho.
ábo! návod sedí" celý film som sedela prispievatelovi nado mnou na kolenách a vždy ked mal v rukách britvy som sa náhodou pozerala inam.. marí sa mi, že som mu dokonca zapletala copíky ale hudba bola krásna
najdokonalejsi film aky som s johnnym videla, ..ako, vsetky jeho filmy su dobre, zvlast tie spolu s timom burtonom, ale toto bola taka nakladacka, aku som este v kine davno nezazila boze uzasny..hoci ten koniec mi troska nesedel
Tiez som na nom bola s priatelom a poviem vam ,ze mne sa celkom videl.A mojho priatela vyhadzovala zo sedacky,ked podrezaval hrdla ..som sa z neho totalne rehotala
aj mna vyhadzovalo, a ked spieval snape s mojim muzom pretty woman a jak uz uz uz uz ho mal pod britvickou, ajajjajaja, jak som zaaaaaaaaaastavila naadych aaaaaa......spievlai dalej to som skoro zletela z okna
ooo, vdaka vdaka, tempestka, teda ako sephora sweeeney je moj druhy nick, len som sa sekla, mala som dat sephoratodd, todd je priezvisko, ja som tago, asi poziadam admina, nech mi to zmeni,
helen bonham carter milujem aj ja, je to absolutny cisty originalny pripad hollywoodu v klube bitkarov som ju videla prvy raz, a v harrym potterovi si ani inu belatrix neviem predstavit, sacra
SWEENEY TOD ČERTOVSKÝ HOLIČ Z FLEET STREET SWEENEY TOD THE DEMON BARBER OF FLEET STREET)
Tim Burton, USA, 2007
116 min., angl. ver., tit., MN 18, vst. 60/70 Sk
Vo filmovom prepise legendárneho muzikálu sa Johnny Depp predstaví ako Benjamin Baker - muž, ktorý bol neprávom odsúdený a uväznený. Po rokoch sa vracia do Londýna a prisahá pomstu nielen za roky strávené za mrežami, ale aj za osud, ktorý stretol jeho ženu a dcéru. Znovu otvorí svoje holičstvo a stáva sa čertovským Sweeneym Toddom, ktorý "holil gentlemanov, o ktorých už nikto nikdy nepočul"...
ano ano anooo, a tie jej predstavy ako bude zit s mojim muzom , ako sedia na plazi, znamenite znamenite a krasne burtonovskeee, a ten naadherny vyyyraz sweeneyho, ked ma pobozkat sovju nevestu : : :: : :: : taky vie vyludit iba charizma menom johnyy depp
Za pozretie tohto filmu som dostala od mamči riadne vynadané, ale stálo to za to. Vidieť to a zomrieť . P.S.: Je tu ešte nejaký fanúšik malého Tobyho? (to je ten čo ,vyhral´) xD
No mne sa ten film sakramentsky ľúbil Johnny mal dostať Oscara. no nestalo sa tak... Mrs.Lowet bola tiež perfektná... Asi jeden z najlepších filmov, ktoré som videla za posledný čas... Tim Burton a Jonnhy Depp je vždy dobrá kombinácia ale teraz sa prekonali... Congratulation...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
P.S.: Pekne rady
Deep spieva úplne perfektne-to chcete aby tam dával tie trápne trilky ako tie novodobé Divy?
A myslím že je to aj dosť vtipné...na youtube sa dá pozrieť takmer celé originálne predstavenie-to tiež odporúčam ak sa vám to páčilo...
Myslím že po Faunovom labyrinte to najlepšie čo sa dalo zatiaľ tento rok v kinách vidieť
Very very beatiful man.
He called Benjamin Barker,
But he didnˇt know Peter Parker,
His the best friends was,
Silver sharp razors...
my gentle Sweeney Todd
je to pecka, divny nedivny, v divnosti je orignalita! my sweet Todd
je to pecka a uz stahujem soundtrack
z.
helen bonham carter milujem aj ja, je to absolutny cisty originalny pripad hollywoodu v klube bitkarov som ju videla prvy raz, a v harrym potterovi si ani inu belatrix neviem predstavit, sacra
FK NOSTALGIA hrá film:
12.3./19:00
SWEENEY TOD ČERTOVSKÝ HOLIČ Z FLEET STREET SWEENEY TOD THE DEMON BARBER OF FLEET STREET)
Tim Burton, USA, 2007
116 min., angl. ver., tit., MN 18, vst. 60/70 Sk
Vo filmovom prepise legendárneho muzikálu sa Johnny Depp predstaví ako Benjamin Baker - muž, ktorý bol neprávom odsúdený a uväznený. Po rokoch sa vracia do Londýna a prisahá pomstu nielen za roky strávené za mrežami, ale aj za osud, ktorý stretol jeho ženu a dcéru. Znovu otvorí svoje holičstvo a stáva sa čertovským Sweeneym Toddom, ktorý "holil gentlemanov, o ktorých už nikto nikdy nepočul"...
Ale najviac sa mi rátali scény s Bonham Carter, bola jednoducho úžasná, a tie piesne týkajúce sa pečenia koláčikov sú skrátka nesmrtelne
Ale bolo mi jej luto Ten záverečný tanček ma nasral!!