konecne mam narodky a vybavila som s kamosmi chatu pre 20 ludi ... bohuzial na nu nemozem ist lebo fotrovci sa boja ze ma asi zje vlk ... jedine co som od fotrov chcela na narodeniny bolo povolenie ist oslavit jak sa patri ako ich obmakcit ?
Rozplac sa, mozno to pomoze Ale bacha aby si nebola taka tragicka ako tie zeny z telenoviel Alebo rada no 2: Utec z domu a potom ked ta nahodou nacapaju, tak obvin ich Este som to neskusala, ale mohlo by to fungovat potom daj vediet ako to dopadlo
problem je v tom ze oni vedia ze sa neozerem ... a dokonca na vysvedcku budu same jednotky... ja take dobre dieta poslusne vzorne nepijem /iba pivec/ a nefajcim /len vodna fajka / a este sa tak fayne ucim ... tss a oni furt nic ... vyskusam utek zdomu BTW raz som to spravila a potom mi zobrali mobil a internet na 2mesiace super jednoducho ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a dalej ti asi nepomozem slub im na vysvecku same jednotky