K paušálu som dostala navigáciu Sygic do mobilu zadarmo na 30 mesiacov. Bol k tomu nejaký kód... inštalovala som to, dala som ten kod, odoslala som sms, prišlo poďakovanie za aktiváciu a vraj si mám dokončiť inštaláciu v mobile (samsung galaxy y) a neviem
@colt1911 jake data do riti???.... normálne som ikonku sygic už mala v mobile... klikla som na nu, dala som sygic zadarmo, dala som kod, vygenerovalo mi sms, odoslala som, prišla sms že dakuju za aktiváciu a mam dokoncit instalaciu... a viac neviem... ked kliknem na tu ikonku sygic, tak mi ponuka to iste od začiatku(aktivacia zdarma, kod....)... neviem pokračovať
Ináč, ja som mala taký istý problém, nejako som to vyriešila, vytešila som sa, aká som super, ale už neviem presne, ako som to urobila Prepáč, ale skús ísť do toho sygic a tam ťa už navedie, na ďalej. Musí to tam byť, to tam musíš nájsť, treba skúšať. Ja som tých sms poslala asi 5 a stále dokola
ja som mal demo a pacilo sa mi to tak som si objednal » www.mp3.sk/sygic-gps-navig... , všetko funguje spoko, ale občas mi vybehne ze nutene zatvorenie aplikacie, stalo sa to niekomu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov