Mávam to, v poslednej dobe sa to utíšilo (klop klop klop) ale jeden čas som kvôli tomu prechodila niekoľko nocí po sebe, pretože som už ani sedieť nedokázala :/ Takže dúfam, že sa to v takej miere už nevráti.
No nohami pokyvkávam celý deň keď sedím ale nie zo syndrómu ale z nudy a nervozity potrebujem totiž pohyb. A v noci spím vetšinou polohu ala nebožtík alebo pupkáč na bruchu
Za posledný rok sa mi to stalo našťastie len dvakrát, myslela som vtedy, že mi hrabe, lebo som stále menila polohu a nevedela čo so sebou... A pri pozeraní filmu s priateľmi... Ale celkom mi pomohlo párkrát sa prebehnúť hore-dolu po schodisku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Mávam to, v poslednej dobe sa to utíšilo (klop klop klop) ale jeden čas som kvôli tomu prechodila niekoľko nocí po sebe, pretože som už ani sedieť nedokázala :/ Takže dúfam, že sa to v takej miere už nevráti.
inak vďaka, konečne viem ako to nazvať/opísať, nikdy som nevedel vysvetliť čo sa mi pri tom vlastne deje s nohami