mali sme si vybrat jednu pesnicku a rozobrat ju..."co nou autor myslel" a co myslel kazdou jednou vetou v tom texte...ja som si vybrala tuto a uz to viac menej mam hotove ale chcela som sa spytat ci niekto este nieco o tom texte neviete nejake skryte "
ja som bol kedysi skalny fanda systemu takze pokial viem je to o genocide spachanej na Armenoch Tureckou risou pocas prvej svetovej vojny,spomina sa tam rieka Arras ktora tecie na hraniciach Turecka a Armenska,armenska genocida sa spomina vo viacerych songoch systemu napr.PLUCK z prveho albumu,Turecko dodnes odmieta co i len sa bavit o tom ze nejaka genocida armenskeho naroda bola
inac dobre ze si si vybrala nieco od soadu lepsie ako rozoberat text nejakeho cernocha ktory spieva o tom kolko stalo jeho auto a kolko ich uz ma v garazi
@hetfield ano toto tam presne mam napisane ale napriklad nechapem niektorym vetam v tej pesnicke...tam v strede to they have all returned, resting on the mountain side
tazko povedat texty systemu su pisane tak aby si ich kazdy mohol vysvetlit po svojom,to vzdy hovorili aj oni sami podla mna to znamena ze sa vratili duchovia vyvrazdenych armenov a spocivaju tam
armenska genocida bola fakt obrovske svinstvo a este vacsie svinstvo je ze turecka vlada to stale zapiera aj vcera som cital ze kongres USA ma rokovat ci USA konecne oficialne uznaju tuto genocidu a Turecko sa uz vyhraza ze ak to spravia tak to bude mat nasledky pre USA a Obama si uz nasral do gati a chce to stiahnut,skoro kazda armenska rodina o niekoho prisla pocas tohto organizovaneho vyvrazdovania napr.dedo Serja Tankiana bol jediny z celej rodiny ktory prezil
no hej sak aj do EU zevraj Turkov pustia len vtedy ak tu genocidu uznaju...ale su to kkti vazne...milion ludi zabiju a myslia si ze je vsetko v pohode...
@lollko asi deer dance, toxicity, science, aerials by bolo zaujimave, ADD, mr.Jack, BYOB, cigaro , sad statue, attack...nieco z tohto..urcite by som nevyberal tazke veci....ale najvacsia sranda by bola rozoberat fuck the system
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@hetfield dobre dakujem
@etelnair Ja by som si praveze vybral nieco na zamyslenie, byob, sad statue, alebo aj holy mountains.. proste nech to ma hlbsiu myslienku..
Akurat take cigaro, hm, neviem co by si na tom rozobral xD
A fuck the system by bol zaujimavy podla mna
a cigaro uplne v pohode