nemate niekto mp3ku alebo nahravku toho, kde nafetovany Daron spieva La Isla Bonita od Madonny? na youtube to je ale tak odtial sa mi to neda stiahnut(neviem preco) tak ak nahodou nieco mate, ozvite sa
Cez RealPlayer to stiahnes...alebo ja som mal na svojej webstranke /nie na birdzi/ taky flashovy script ktory to stiahol a potom sa to salo prehrat cez VLC player
@66janica6 bohuzial som na dovolenke v internetovej kaviarni takze... Stiahni si realplayer : » uk.real.com/realplayer... a ked ho nainstalujes tak pri kazdom youtube,google videu,etc... sa ti zobrazi : Download this clip
@hetfield ved na jednom koncerte si stiahol gate a ritou k obecenstvu hral uplny prepinak ale aspon su tie koncerty zaujimavejsie..no a uz ked sme pritom...nemas La bonitu v jeho pdoani?
@hetfield myslis ze daron ma na tych kocertoch nieco v sebe? podla mna by ho serj skopal z podia kebyze hej o__O mne sa zda ze on je uplne cisty aj ked to tak nevyzera
@etelnair pocas tychto starych vystupeni mal Daron skoro vzdy nejake vystupy neskor s tym uz prestal a ked som ich videl hrat v 2005 na novarocku tak tam bol uplne kludny a pochybujem ze Serj by bol nejako silne proti lahkym drogam pokial viem tak jediny z kapely ktory nehulil bol John
@mezomus synu soad by som neklasifikoval "len" ako anti-fa.. typci su dost proti celemu politickemu zriadeniu zapadu ( nieco ako RATM len trosku kludnejsi )
@n0win0u neboj, viem sak spolu maju axis of justice spevaci obaja. to len tuna dievcina ,co vie na straz akurat vykrikovat a argumenty nedavat, by nepochopila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
daj sem link a mas
ani cez atube catcher nejde? či nemáš?
1. nie je nafetovany, vidis na nom stopy po organickych rozpustadlach? nahuleny skor sa nadava jeho beznemu stavu.
2. nie si ty nahodof nazi zmyslajuca osoba? omg, tak preco pocuvas SOAD?!
1. nie som nazi zmyslajuca osoba, mam len rada Slovensko a som hrda Slovenka
2. budem pocuvat co budem chciet a nie co mi dovoluju nejake "styly"
we´re on drugs,we´re all on drugs baby
toto nie je vecou stylov, ale presvedcenia Soad a Kotleba presadzuju dve dost odlisne pokial viem. A hrdá slovenka?