no ale ten oddych az tak nevadi bo bude toho aspon viac! 23.10. vyda Serj solovku Elect the Dead.. inak uz sa daju stiahnut 30sekundove ukazky » www.systemofadown.tym.sk/download/etd.ra...
Daron s Johnom uz nahravaju debutove album ich novej skupiny Scars On Broadway, album vyde asi tak v lete 2008 a Shavo spolu s raperom RZA takisto nahravaju debutove album ich novej skupiny Achozen... album vyde zaciatkom roka 2008
uplne super kapela aj ked ja pocuvam punk ska oi ale na soad si zdy najdem cas maju uplne super hudbu...chcelo by to novy album...ale niektore pesnicky sa mi fakt nelubia dobry je na nich lenDaronov hlAS ktory strasne lubim D
SOAD je podlamna nezaskatulkovatelny, ale ako metal by som ho oznacil, kedze z metalu toho ma viac nez dost Skoda ich, pochybujem ze sa daju este dokopy, ale aj ten Serjov novy album nie je zly
SOAD je moja droga o tom niet pochyb...a co vravyte na Serja? ta solovka podla mna nema chybu, songy ako Lie Lie Lie ,Sky is over ci Honking anthelope by som dokazal pocuvat cely den...
SOAD forever,podla mna aj keby sa uz nikdy nemali dat "dokopy" a splodit nieco nove,tak mame na nich v com spominat,lebo to je jedna obrovska kapela s este vacsim srdcom!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Daron s Johnom uz nahravaju debutove album ich novej skupiny Scars On Broadway, album vyde asi tak v lete 2008 a Shavo spolu s raperom RZA takisto nahravaju debutove album ich novej skupiny Achozen... album vyde zaciatkom roka 2008
and it's mine
the most loneliest day in my live...
» systemofadown.tym.sk/menu.php?x=foru...