aj vy máte ten pocit,že celý VŠ systém je na hlavu postavený alebo len ja? hlavne na akých školách je to najhoršie podľa vás? podľa mňa vedie UMB-čka a jej fakulta prírodných vied...a právnická UMB tiež...naopak, čoraz pozitívnejšie ohlasy (ak si odmys
fiha tak toto pocujem prvykrat.....teda ja chodím na Katolícku(vybrala som si to sama, vzali ma na UK do BA aj na UMB do B , takže žiadne také že vzali ma bez skúšok a podobne.Myslím si, že KU v RK hlavne filozofická fakulta je dosť o odbornosti, teda vyžaduje sa tu veľká odbornosť a je tu dosť málo praxe( ale povedzme si úprimne, na ktorej VŠ na Slovenksu vám vrámci školy ponúknu prax...naozajstnú nemyslím tú akože pre budúcich učiteľov.... ...nad takou sa môžem len smiať).....ale k veci väčšina ľudí tvrdí, že na KU si všetko "vymodlíme", že sú tu samé áčka len tak pre nič za nič a keď chce náhodou niekto prestúpiť tak musí mať skoro samé áčka( čo je napr. pri mojej kombinácii AJ-FI nemožné)...takže keď vravíš, že UMB ide dolu vodou a myslíš to vážne...tak waw za názor....
neviem sice ake je to na inych skolach, ale u nas ma neksutocne serie to, ze musime na kazdy jeden predmet pisat seminarku..uz som mohol mat davno po skuskach a uzivat si volno, a tak musim sediet doma a rozmyslat a vypisovat im tam tony stran
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a UMB ... co som len ocul tak ta o systeme ani neslichala . ale neviem nezazil som na vlastnej kozi