Ahojte, mám na starosti marketing pre nové bistro pri UNIBA a chceli by sme nejako rozumne nastavit ceny a ponuku raňajkových a obedových špeciálov pre študentov. Aká je pre vás prijateľná cena za raňajky a obed? Ako často využívate takéto možnosti? D.
Podľa typu jedla nie? Tak asi nejaký obložený chlebík nebude za dve eurá a rezeň so zemiakmi za euro. A keď to bude pri škole, tak tam študenti budú chodiť aj keď to bude drahšie.
Momentalne mame na fakulte uzasne bistro/bufet, kde maju aj smoothies a fajnove hipsterske biovselico, aj tresku a rozky aj vsetko medzitym a pokojne okolo 2 eur som tam ochotna nechat za 'ranajky' a..hm no, neobedujem tam, ale nema zmysel vyvarat za drahsie ako povedzme 3,20, ak to nebude strasne dobra zranica, lebo ludia pojdu do najblizsej restauracie za rovnaku sumu
záleží čo ponúkate. Ja som tuším chodil obedovať za 3 eurá, boli chutné obedy, tak som si nesťažoval, ale pre študentov to je veľa. A raňajky som vždy vynechával, takže v tom ti ťažko pomohol. @eseva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
obed 2 eurá
Momentalne mame na fakulte uzasne bistro/bufet, kde maju aj smoothies a fajnove hipsterske biovselico, aj tresku a rozky aj vsetko medzitym a pokojne okolo 2 eur som tam ochotna nechat za 'ranajky' a..hm no, neobedujem tam, ale nema zmysel vyvarat za drahsie ako povedzme 3,20, ak to nebude strasne dobra zranica, lebo ludia pojdu do najblizsej restauracie za rovnaku sumu