Bol som tam minulí rok na koncert The Prodigy a bola to parada, clovek si to ani nedokaze predstavit. Sak je to jeden z najvacsich festivalov v europe, no nie? Tento rok pojdem mozno znova, na Chemical brothers. Ale kedze uz som bol na Volt festivale (ktory tiez organizuje sziget), znova na Prodigy, tak neviem ci este vyjdu financie aj na sziget. Inak je to best fest.
Tu je tohtoročny lineup: Chris Cornell,The Killers, Nine Inch Nails, The Chemical Brothers, Tool, Faithless, The Hives, Razorlight, 30 Seconds to Mars, Manu Chao, Mika, Within Temptation, UNKLE, Hooverphonic, Mando Diao, !!!, Sinéad O'Connor, The Rakes, Madness, Deep Dish, Soulfly, HammerFall, Eagles of Death Metal, Skinny Puppy, Nevermore, Timo Maas, Satyricon, Sportfreunde Stiller, Gentleman, Napalm Death, The Skatalites, Killing Joke, The Good, The Bad & The Queen, Laurent Garnier, P!nk-teda aspoň tí známejší
a ano placebo tam bol minuly rok,kamoska mi hovorila ze boli dobrí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A co sa tika listkov, tak neporadim, za mnu dosol kamarat z hotovu vecu ze zehnal odniekal lacnejsie luistky. Ze ci pojdeme, tak sme isly
a ano placebo tam bol minuly rok,kamoska mi hovorila ze boli dobrí