Sziget festival- chystate sa niekto? Alebo ste boli minulé roky? Aké to tam bolo? Ja pravdepodobne idem tento rok a chcela by som vedieť či máte nejaké skúsenosti atď
@1 je to v Budapesti ale nvm kde presne nejaky Sziget a kto vsetko fuu no dost vecii ja sa tesim hlavne na Placebo a potom su tam Bloc party, Editors, Lily Allen, IAMX, Snow patrol, Fatboy slim, Pendulum, The Prodigy a tak vseliktoo je tam toho vela
@4 kks este lepsie.....Eric Prydz je tiez fajn...ja pocuvam dance, house, pop....no take tanecne hlavne ....inak vazne o tom zacnem uvazovat aby sme tam isli :...a tam sa spi v stanoch nie??
ze ukradnut a predbehnut... a to preco ako? tym padom ze si vybavila lsitky mas prednost prva zalozit tuto diskusiu? jooj lasko maaa ale tak ktovie co z toho vobec este budee poznas nasich
nie tym padom ze som vybavila listky to je uplne jedno ja som ti hovorila o tej diskusii no co predbehla si ma si sikovnejsia a co ted hm to som len poznamenala... no sak toto ze s vasimi to b ude tazke ked ta nechcu pustit niekam na vikend nie este to na pet dni tak hadam sa to niako vybavi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a zvyšok mi stačí novarock a rock for people