Tento test vám odhalí sklony, ktoré sú vo vás potláčané, prezradí vám niečo o vašej osobnosti, no navrhne vám aj zamestnanie, ktoré by pre vás vzhľadom na váš osobnostný profil bolo najvhodnejšie. Je však potrebné povedať, že úplna verzia testu je veľmi rozsiahla – pozostáva zo šiestich setov ôsmych portrétov rôznych ľudí. Nižšie nájdete skrátenú formu testu, ktorá sa však takisto používa veľmi často – po odskúšaní na sebe sami najlepšie uvidíte, prečo.
Inštrukcie k testu sú veľmi jednoduché. Pozorne si prezrite nižšie priloženú fotografiu a rozhodnite sa, ktorú z vyobrazených psychicky chorých osôb by ste nikdy nechceli stretnúť v noci na opustenej ulici, pretože vo vás vyvoláva odpor a strach. Potom na základe prislúchajúceho čísla prejdite k svojmu výsledku.
Výsledky testu zverejním potom ale ste šikovní tak si ho iste nájdete aj sami.....a zdroj je /psych.interez.sk/ A je jasné že niekto nebude chcieť zverejniť čo mu vyšlo do ankety, to je normálne.
Výsledky zverejním o 16:00....som zvedavý komu sa bude chcieť čakať a kto si ich nájde sám Ja by som si ich našiel sám a nečakal na nejakého maníka...ale ďakujem ak počkáte
@nespiacakraska Ale sedí, len to potláčaš.....ale nie, v pohode Neviem aký ma tento test úspešnosť a nie som možno o ňom až tak presvedčený i keď na mňa to sedí a to aj povolanie a všetko
A ja som prilis leniva a nechce sa mi to ani hladat tak ti poviem ze mi je absolutne jedno koho stretnem v noci na ulici kazdy nejako vyzera a nemusi byt ani naruseny a ja v tomto nemam pud sebazachovy cize nikoho by som sa nebala takze co si zistil?
Alebo dobre 5 na mna posobi najviac ako duch ale nie az na tolko aby som to oznacila ako odpoved skor je to vtipne
To ma byt co?? Toto urcite nie je Szondiho test, ten je zalozeny na tom ze tych obrazkov je strasne moc, vzdy sa predkladaju takto (po 8 tvari) a mas vybrat dvoch sympatickych a dvoch nesympatickych, po niekolkych seriach obrazkov sa to cele vyhodnoti, a az potom sa urci vysledok. Kazdopadne sa to moc nepouziva.... No a toto je len taka "haluz" , clovek to ma brat s nadhladom, je to uplna mini verzia testu ktora vznikla skor pre pobavenie, dufam ze si realne nemyslis ze tym mozes testovat ludi.... moze na tom nieco byt to ano, ale Szondiho test to neni a nic ti na internete szondiho test ani spravne nevyhodnoti
@genksta Ale čo to ty analyzuješ? Nebuď suchár a zasmej sa na tom pán docent....každý to tu berie s nadhľadom nik nepôjde preto skočiť z okna a vyzerám tak že reálne testujem ľudí? ale prosííím ťa...pokoj
Máte sklon k prijímaniu stereotypného správania, nemáte radi inovácie a zmeny. Pravdepodobne patríte k bojazlivým a hanblivým ľuďom, ktorí považujú za mimoriadne náročné prispôsobiť sa novým situáciám. Najviac sa obávate toho, že raz stratíte sebakontrolu. Na okolie pôsobíte strnulo a defenzívne. Takmer nikdy neporušujete etický kódex.
ta mam rada svoj stereotyp
ale strnulo a defenzivne, to asi zalezi od situacie
Tendencia : bojovnosti, agresivity, sadizmu
Tendencia : workoholizmu
Tendencia : k laskavosti a k sucitu
Tendencia : k sympatizovaniu s druhymi a k sucitnostnosti
Tendencia : ku tolerancii a trpezlivosti
Tendencia : k pietnosti, empatii, oddanosti
Tendencia : verit vo svet imaginarny, neskutocny
Tendencia : ku klamaniu
Tendencia : k mudrosti, opatrnosti, obozretnosti, ku rozvahe
Pravdepodobne ste spoločenský a komunikáciu s inými si užívate. Často sa chodíte zabaviť von, no vo svojom vnútri napriek tomu pociťujete izoláciu a večnú samotu. Svoje vzťahy vnímate ako neosobné a povrchné. Hlboko vo svojom vnútri pociťujete, že druhých ľudí k svojmu životu nepotrebujete.
Vhodné zamestnania: spisovateľ, hudobník, učiteľ jogy alebo meditácie
---
môže byť, akurát že hlboko vo svojom vnútri cítim že vzťahy s ľuďmi potrebujem, akurát tie existujúce vzťahy s ľuďmi nepotrebujem lebo drvivá väčšina z nich mi nedáva to čo od vzťahov potrebujem.
ale inak to sedí vcelku prekvapivo.
Pravdepodobne ste spoločenský a komunikáciu s inými si užívate. Často sa chodíte zabaviť von, no vo svojom vnútri napriek tomu pociťujete izoláciu a večnú samotu. Svoje vzťahy vnímate ako neosobné a povrchné. Hlboko vo svojom vnútri pociťujete, že druhých ľudí k svojmu životu nepotrebujete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Inštrukcie k testu sú veľmi jednoduché. Pozorne si prezrite nižšie priloženú fotografiu a rozhodnite sa, ktorú z vyobrazených psychicky chorých osôb by ste nikdy nechceli stretnúť v noci na opustenej ulici, pretože vo vás vyvoláva odpor a strach. Potom na základe prislúchajúceho čísla prejdite k svojmu výsledku.
Rozširenú verziu nemáš?
Dlho som musel rozmyslat ktory je najmenej nesympaticky. Zvolil som 8 a vyslo mi ze som homosexual
Alebo dobre 5 na mna posobi najviac ako duch ale nie az na tolko aby som to oznacila ako odpoved skor je to vtipne
ta mam rada svoj stereotyp
ale strnulo a defenzivne, to asi zalezi od situacie
a posledný je homosexual cize z toho vyplyva ze ich povazoval za psychicky chorych
Tendencia : workoholizmu
Tendencia : k laskavosti a k sucitu
Tendencia : k sympatizovaniu s druhymi a k sucitnostnosti
Tendencia : ku tolerancii a trpezlivosti
Tendencia : k pietnosti, empatii, oddanosti
Tendencia : verit vo svet imaginarny, neskutocny
Tendencia : ku klamaniu
Tendencia : k mudrosti, opatrnosti, obozretnosti, ku rozvahe
myslim ze vacsina sedi ale to klamanie niee
---
môže byť, akurát že hlboko vo svojom vnútri cítim že vzťahy s ľuďmi potrebujem, akurát tie existujúce vzťahy s ľuďmi nepotrebujem lebo drvivá väčšina z nich mi nedáva to čo od vzťahov potrebujem.
ale inak to sedí vcelku prekvapivo.
Potláčané sklony: apatia, narušenie mysle, ľahostajnosť
@padlyanjel tak nebuď