@octa ech, prepáč, musela som zaubdni na to že rádiológovia dobre zarábajú určte nie na normálnom RTG niekde na poliklinike....ale hej, velmi to závisí od konkrétneho oddelenia
ale na SZU by som asi na rádiologického nešla, majú málo praxe tuším...ak vôbec nejakú majú....
ja studujem fyzioterapiu na szu v BB a je to naozaj rzumna skola neucia ta tam kraviny len to co sa ti naozaj zide..anatomia je dost tazka vraj ako lekari ju berieme ( aj ked tam ju urcite podrobnejsie ale zas viac ako na ošetrovatelstve ) ostatne predmety su uplne lahodne a tie sa ucis den pred mozno .. ta anatomia je dost sito ale ked sa ucis postupne tak to das ...platene je to na rit ..mne sa to zda celkom lahke sla by som skusit mozno medicinu na szu ale bojim sa ez na to nemam xD
a este ze z tejto skoly si uplatnenie vraj najdes..lepsie je to ako v Piestanoch na skole ..ale beru okolo 30 a skonci to mozno tak 6 ludi ...ak nedas anatomiu na druhy tesmin letis zo skoly
@adaa
ahoj, mozes mi prosim ta poradit, co je treba na prijimacky na fyzioterapiu? fyzika aj priklady? su nejake podklady? a ako to je s fyzickou skuskou? dajuem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale na SZU by som asi na rádiologického nešla, majú málo praxe tuším...ak vôbec nejakú majú....
ahoj, mozes mi prosim ta poradit, co je treba na prijimacky na fyzioterapiu? fyzika aj priklady? su nejake podklady? a ako to je s fyzickou skuskou? dajuem