Pred chvíľou bol u nás nejaký chlapík ponúkajúci T-com internet + Magio TV za zvýhodnenú sumu. Je podľa vás T-com internet dobrý? Padá často? Aká je rýchlosť supportu?
mal som...padat nepadal, rychlost vsak za tu cenu nic moc...ja som momentalne spokojny s UPC kde stahujem 7,2MB/s ked je dobry upload....upload mam 500 KB/s a ping cca 20 ms...
Ak nemas inu moznost, ale samozrejme bez magio tv. Madzentovi sa snazia vzdy za kazdu cenu natlacit zakaznikovi k internetu vsetok este vacsi odpad. Zial internet od t-comu mam aj ja a nemozem sa ho zbavit uz niekolko rokov, lebo na mojej adrese niet ineho poskytovatela. To ako tahaju kable, robia instalacie, ako opravuju poruchy a vykonavaju udrzbu, o chybnych fakturach, neprijemnych ludoch v t-centrach, odmenovani vernych zakaznikov a p. si mozes citat vsade.
ja som mala t-com internet asi 3 roky a bolo to hrozne, hnusny ludia v t-centre, stale padal net, kym nieco prisli opravit to bolo aj 2 tyzdne a este aj to neochotne pred tyzdnom sme si to vymenili za internet od orange, co tam mas tych superhrdinov v reklame, mam Internet na doma, je 3x rychlejsi ako ten od t-com a namiesto 24 eur platime 20 cize je to este aj lacnejsie. V orange su vzdy ochotny pomoct a maju aj expert linku od 6:00 do 22:00 cize hocikedy sa ti nieco pokazi hned to aj opravia Urcite si nedavaj od t-comu, vela ludi co poznam sa nanho stazuje a cakaju kym im skonci viazanost nech mozu ist inam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
..kvak..
ináč ja ho mám tiež a je super!!!.....filip
len keby tí pracovníci t-comu neboli takí strašní kkti....