už mám dosť tých drahých voniavek typu dolce gabana, armani, hugo boss, atd.. celkovo tie vonavky nemajú intenzívnu vônu a dlho nevydrzia, preto vás ľudkovia prosím, poradte mi nejakú vônu, ktorá je intenzívna (tj prejdete okolo cloveka a cítiť vás est
Rozumček, to, ako dlho vôňa na tebe vydrží, závisí od PH tvojej pokožky,miesta nastriekania, od množstva a druhu (citrusové všeobecne vydržia málo) esenciálnej bázy vonnej zložky (čím viac, tým lepšie, aspoň myslím) parfému a iného množstva vecí (napr. parfum drží dlhšie na pokožke, kt. nie je čerstvo po sprche, ale odporúča sa aspoň dve hodinky počkať).
Takže len choď pekne do parfumerky a skúšaj, testuj a na lacné sračky z DM-ky zabudni.
ešte by som doplnil,že to,že ty to necítiš neznamená,že ani ludia čo prejdu okolo to necítia....ty si na tu vonu zvyknes behom pár hodín a už ju necítis
neviem ci ste zakomplexovani a nacisto vam uz hrabe, ze sedíte pri birdz denno denne, nemáte kamosov a ste individuá, ale skúste poradit, ako urážať ludí
Ja som sa na Slovensku vedel dostat k Hugo Boss vo fake flaskach, kde bol podiel tej vonavej veci len o 0.1-0.5% bod nizsi ako original, cize stale to vonalo vacsiu cast dna, no rozdiel v cene bol az 40eur. Su to vyradene kusy, ktore nepresli kontrolou kvality a teda sa nemozu predavat pod original znackou.
Popytaj sa znamych, mozno ta niekto vie nasmerovat tym spravnym smerom. Nepytaj sa ma odkial som to kupoval, nie je to uplne koser, inymi slovami, je to nelegalne predavat. A hlavne predtym nez to kupis, tak je dobre aby si poznal aj original a vedel porovnat ci to, co kupujes je totalny fake, alebo original v neoriginalnej flaske.
Parfem a toalet.voda je rozdiel...ako pisali vyssie zalezi od tvojej ph...sama seba citis inak ako ta vnímajú iny...a ked si spomeniem u nas v praci na jednu pani manazerku s vyraznou sladko kvetinovou vonou...tak ma aj teraz natahuje...ju bolo ozaj citit aj 2 hodiny po tom co odisla...mna tak z toho bolela hlava a nebola som sama komu to vadilo.a nekydaj si to na cele telo dava sa to na pulzujuce miesta ktore ti robia niebo ako prirodnu pumpu cize zapastie a tepna na krku...jaj potom sme sa dozvedeli ze ta manazerka sa kupavala vo vani do ktorej si striekala tu hnusnu vonavku tak to mala v kozi napite...hnus...ak si chalan tak nechlastaj bo alkohol sa vyparuje cez kozu a bude ti stacit aj lacna vonavka potom...
@ciaobellka To mi pripomína tiež jednu tetušku z roboty.. za 2 mesiace na seba vyhúkala asi 4 srpeje od Playboy - Play it Lovely.. ( vždy si nehala prázdne obaly z toho spreju ) nedalo sa dýchat v tej miestnosti kde sme mali pracovat tak vždy rychlo okna otvorit... hnus niečo.. ona už asi ani necitila tu vonavku vždy som tu vonu mala rada ale ked jucitim teraz tak ma napína
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
toaletka z dmky za 10 eur tomu nemôže konkurovať
je to absolútne kokotné
neviem čím premýšľaš ale...nevermind.
Takže len choď pekne do parfumerky a skúšaj, testuj a na lacné sračky z DM-ky zabudni.
Celkovo sa oplati viac nez parfem a pride mi intenzivnejsia...
» eshop.fann.sk/produkty/detail...
nemyslim parfemovu vodu, ale parfem
ak take vobec zozenies sk parfumeriach.
a v dmke lol. vonu do zachoda alebo si na krk zaves stromcek
Z toho čo tu predvádzaš tu vyzeráš zakomplexovane ty.
Spýtal si sa názor, tak ti ludia odpovedali a odpovedali dobre.
Dobrú noc
vonavky ako fakt nemusim
Silné slová od niekoho kto ma v profile "Orientácia : Gay"
keep going!
@tomias mal som už všetko.. asi mám už noc precitlivený
@28 končím
@soltino ale no
...ale ináč odporúčam Calvin Klein - Euphoria, alebo Gucci Guilty
Popytaj sa znamych, mozno ta niekto vie nasmerovat tym spravnym smerom. Nepytaj sa ma odkial som to kupoval, nie je to uplne koser, inymi slovami, je to nelegalne predavat. A hlavne predtym nez to kupis, tak je dobre aby si poznal aj original a vedel porovnat ci to, co kupujes je totalny fake, alebo original v neoriginalnej flaske.
ja tiež