Nevzrušuje ma to nejak, keď sa niekde hrá hymna štátu, ktorého som príslušníkom, nevidím problém v tom postaviť sa. Keď sú hokejové majstrovstvá tak hymnu spievajú (aj keď by sa nemala spievať) všetci, keď je to na začiatku školského roka pustené na štátnej škole, tak s tým má veľa ľudí problém. Ja nerozumiem tomu, čo je na tom také zložité, šak nohy ani uši to nikomu neodtrhne, tá hymna má jednu minútu, tak tá minúta hádam nikoho nezabije...
páči sa mi ako svorne všetci počas majstrovstiev v hokeji počas hymny povstane celá krčma a spieva s rukami na srdci, paradoxne sú to tí istí čo o mesiac na to pičujú na celý štát a hľadajú dôvod jak odtiaľ vypadnúť
Milujem všetkých, ktorí sú Slovákmi len cez majstrovstvá. Vlajočky na autách a potom preklínajú túto krajinu a vedú nenávistné reči, že chcú odtiaľto zmiznúť a nevrátiť sa.
Prečo máte všetci problém s tým, že chce niekto odtiaľto odísť? Spôsob, akým to komentujete iba ukazuje, aký netolerantný je tento národ. Každému, čo jeho jest. To aby človek ostával na nejakom mieste len kvôli "národnej hrdosti a príslušnosti" ? V dnešnom svete mi to príde ako pekne zaostalý názor...
s kamarátkou sme mali taký vtipný rozhovor a tí čo stáli za nami to počuli a smiali sa na tom tiež a potom sme všetci mali záchvat smiechu a asi to nebol najlepší spôsob vzdania úcty
hymna hrala ale nestál som ani nejako vyrovnane (aj ruky prekrížené som mal) lebo som bol na konci radu a nikto ma tam nejako nevidel tak mi to bolo jedno...a ani na ten príhovor som nemal ani najmenšiu chuť tak som len tak prestupoval v tej zime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale uvítal by som za štátnu hymnu pieseň Hej Slováci!
Nech sa každý zodpovedá za seba a svoje skutky, je mi to jedno, nie som tu od toho, aby som niekoho kvôli tomu súdila.
Milujem všetkých, ktorí sú Slovákmi len cez majstrovstvá. Vlajočky na autách a potom preklínajú túto krajinu a vedú nenávistné reči, že chcú odtiaľto zmiznúť a nevrátiť sa.
@22 a zrejme prvý krát s tebou súhlasím
ale stáli sme.
a mne sa skoro podlomili kolená