Milujem vodnú fajku. Len mi z nej už prepína, ešte šťastie že je po prázdninách, nebudem juu mať 2 razy denne
milujem mätu samotnú a mätu so všetkým, vodný melón, kiwi, broskyňu, višňu, škoricu, jablko, pomaranč, mandarínku, sladké drievku a colu a ich prípadné kombinácie (jediný, čo som mal fakt hnusný bol citrón a sladký melón samotný) ... ešte aj pistácia, ruža sa celkom dajú
@matejced mne niečo hovor kúpil som si vodnú asi pred pol rokom ale až v poslednom čase to prepuklo presne tak tieto prázdniny ak som ju nemal čo i len deň tak nech sa prepadnem či v podniku v meste alebo doma
@heatrow ten melónik vodný alebo sladký? či je to jedno hlavne že je tam tá broskyňa
@acheraya a to si sa mi kedy chcela pochváliť že sa rozbila? čo ste robili...ale iba váza či? kompletka? keĎ nedávate pozor no dakedy... urobíme jazdu aj vladko pôjde ako minule vidííš objednali sme taká fjaná bola veľká vlada začalo ták motať vyhováral sa na zlý vzduch ach ale pôjdeme určite @silv3 že áno?
ja mam rada višňu a melón ale skúsim hocičo ale už dlho som nemala:/....... no je sranda keď si namiesto vody date napríklad redbull alebo nejaký iný enerdžy drink,......ci kávu a tak experimentovať.......
@gukol som rad ze tu kazdy nehovori o tom ze "jaj boze dalsi magor s vodnou" stava sa mi to casto ale vodnu milujem
@xemotik tak ja vacsinou len doma, s rodinou... na silvestra padla trikrat a potom, ked som oddychoval, dakedy raz, dakedy dva ... skoda ze toho tabaku ej stale menej a menej a este vacsia skoda ze to iste je aj s penazmi
@xawa3933 takto by som moc neexperimentoval... skúšal som mlieko - čisté neradím, vypení a ide do hadice to isté s colou... najlepšie je to riediť s vodou asi v pomere 1:2 ... inak, paráda je keď máš nejaký tabak, čo ja viem pomaranč a do vázy sa nahádžu kúsky pomarančov ... alebo namiesto vody sa dá pomarančový džús - mňamky
a... chlast by som tam moc nedával ... chlast a vodnica sa nemajú radi
@xemotik za vsetko si musis dnes platit ... ja radsej odlozim peniaze za nejaku hlupost, ktoru mi netreba (co ja viem, lion tycinka co stoji po ecka) a hodim na kopu... ked sa mi nazbieraju peniaze, tak si objednam ... len neznasam, ked sa stane daco necakane dojdu brikety smiley: alebo sa mi rozbije korunka, popripade vaza... nastastie lepidlo drzi
@bress nemyslim prepina jak by som mal halusky alebo co len proste po tom vsetkom bafkani ma uz prestava pomaly bavit to ze to vobec taham vkuse doseba ... a ked som sam, tak mi to je naprd... aj ked bafkaju aj brat a bratranec... ale s kamosmi je to daco ine... a hroza je, ked cely den nic nerobis, sedis na zadku a este si do toho spravis vodaro tak ma ide vystriet vazne... najlepsie je po takom hrozne blbom a tazkom dni si sadnut s kamosom, zapnut discovery a hodinu a pol bafkat len tak to uz je o inom
@matejced tak takéto niečo nepoznám vždy mám niečo odložené pre takéto prípady, naštastie ešte neboly sem tam došly uhlíky ale v meste sa dá kúpiť všetko či v trafike, alebo v tabaku.... Tak potom máš kvalitné lepidlo ak by sa niečo stalo určite sa ozvem o značku lepidla
@xemotik ... no stava sa to aj to len nahodne... napriklad, teraz po vianociach som chcel objednavat tabaky, mamina vravi a brikety nechces, ne mam este nejake urcite, postacia a hned jak som siel na dalsi den ubalit, tak kukam, aha, dosli ani som si to neuvedomil, tak som musel doplnit objednavku a unas v obchodoch... no uhliky 2,50 malé 30mmky a tabak 8,50 50g takze asi tak tesnenia ziadne, korunky totiez
@matejced presne tak vidííš to a to kde býývaš strašne drahé to tam mášš Ja nakupujem tabaky z netu od 4-8€ a uhlíky maličké (stačia kedže mám malú vodnú) za tie dávam 1€ a som spokojný.. tak moja zatiaľ drží má síce pár pádov za sebou...ale musím 3x poklopkať
To už sa dávno .. cez leto .. nie, iba ten kotlík .. ale celá je taká stará .. rozheganá .. a nejako nikto neni schopný objednať to .. ach .. jasné že pôjdeme Treba ťa zneužiť keď už si "dospelý" .. ale .. videla som vás akí ste boli Riadna sranda .. By som nepovedala že vás vodná dá tak dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@chevro páli na jazyku alebo celkovo hrdlo+jazyk? mám rád pálivé veci
milujem mätu samotnú a mätu so všetkým, vodný melón, kiwi, broskyňu, višňu, škoricu, jablko, pomaranč, mandarínku, sladké drievku a colu a ich prípadné kombinácie (jediný, čo som mal fakt hnusný bol citrón a sladký melón samotný) ... ešte aj pistácia, ruža sa celkom dajú
@passko to by si nebol ty ...
..kvak..
@heatrow ten melónik vodný alebo sladký? či je to jedno hlavne že je tam tá broskyňa
Zbožňujem mäta-citrón .. áách ... a jahoda .. to bolo úplne mega
Fúú .. ale dávno som nemala .. odkedy sa nám vodná rozbila tak to dáko nejde moc ..
@xemotik Musíš ma zobrať do Relaxu dakedy
@xemotik tak ja vacsinou len doma, s rodinou... na silvestra padla trikrat a potom, ked som oddychoval, dakedy raz, dakedy dva ... skoda ze toho tabaku ej stale menej a menej a este vacsia skoda ze to iste je aj s penazmi
a... chlast by som tam moc nedával ... chlast a vodnica sa nemajú radi
@xemotik za vsetko si musis dnes platit ... ja radsej odlozim peniaze za nejaku hlupost, ktoru mi netreba (co ja viem, lion tycinka co stoji po ecka) a hodim na kopu... ked sa mi nazbieraju peniaze, tak si objednam ... len neznasam, ked sa stane daco necakane dojdu brikety smiley: alebo sa mi rozbije korunka, popripade vaza... nastastie lepidlo drzi
ja mam rad tabaky viac podla znacky ale zo vsetkych mam rad matu.
a s vodnou som uz skusal asi vsetko co sa da
@bress z vodnou si skúšal naozaj všetko čo sa dá?
inak milujem melón zmiešaný s ovocným mixom a takisto jablko alebo višňu
To už sa dávno .. cez leto .. nie, iba ten kotlík .. ale celá je taká stará .. rozheganá .. a nejako nikto neni schopný objednať to .. ach .. jasné že pôjdeme Treba ťa zneužiť keď už si "dospelý" .. ale .. videla som vás akí ste boli Riadna sranda .. By som nepovedala že vás vodná dá tak dole