Aloha .. mozno to bude zniet trocha trapne ... ale ako funfuje kreslenie cez taky ten tablet ? a je to normalny tablet alebo to je specialny len na pripojenie k PC a kresleniu? Dakujem ... dufam ze niekto vie naco myslim D
@trdelniiiq mam len bambino, ale princip je rovnaky
co myslis presne pod tym, ze ako funguje? kurzorom sa hybes tak, ze perom behas nad plochou tabletu, teda ak si s perom v lavom dolnom rohu, tak aj s kurzorom na obrazovke budes v lavom dolnom rohu, ak na nieco chces kliknut/spravit bodku, tak tuknes; ked chces spravit nejaku linku, tak tuknes a potiahnes. takmer kazdy tablet ma na druhom konci pera "gumu" a neviem co by som ti viac povedal k tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
co myslis presne pod tym, ze ako funguje? kurzorom sa hybes tak, ze perom behas nad plochou tabletu, teda ak si s perom v lavom dolnom rohu, tak aj s kurzorom na obrazovke budes v lavom dolnom rohu, ak na nieco chces kliknut/spravit bodku, tak tuknes; ked chces spravit nejaku linku, tak tuknes a potiahnes. takmer kazdy tablet ma na druhom konci pera "gumu" a neviem co by som ti viac povedal k tomu
@5