Dobrý deň kúpil som si Tablet a chcem jeden experiment dalo bi sa pomocou kábla HDMI/usb atd Wifi to je fuk nejak prepojiť tablet-pc tab aby som mal na tablete toto čo je na PC aby bol Tablet ako dotykový monitor.
@miki25888 Dost zalezi hlavne na tom, ci chces ovladat konkretne aplikacie (niektore maju priamu podporu vzdialeneho ovladania), alebo obecne ci to chces mat ako kopiu plochy (co je neumerne narocnejsie na vykon aj na rychlost siete).
Ako spominal @trdelniiiq - ked chces komplet ovladanie PC, tak je teamviewer pomerne vhodny. Musis ale pocitat s nejakym oneskorenim, cize to nie je vhodne ked chces cim rychlejsie reakcie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Bez konkretnejsieho infa (operacny system, co vsetko chces ovladat, co za tablet to je, ...) bohuzial nebude ani konkretnejsia odpoved.
Ako spominal @trdelniiiq - ked chces komplet ovladanie PC, tak je teamviewer pomerne vhodny. Musis ale pocitat s nejakym oneskorenim, cize to nie je vhodne ked chces cim rychlejsie reakcie.
ja som to ziskal na jednu akciu zadarmo, normalne to stoji tusim nejake €, kazdopadne tu mas stranku
» secure.logmein.com