je nejaky dobry tablet, ktory by som mohla vyuzit kvazi ako zosity do skoly a namiesto zositou si pisat na tablet.... akurat rada by som to pisala perom k tabletu a do nejakych poznamok....+ ak mate tablet mohli by ste napisat kolko baterka vydrzi daku
@patricia219 Jeb na to....učka ti bude kontroľovať zošity a ty jej donesieš tablet-ku a ona ti to vráti až na konci roka, čiže minieš všetky peniaze na tablet, nebudeš mať potom na zošity, tým pádom nebudeš mať poznámky a tak sa nedostaneš na vysokú, lebo nezmaturuješ!
A máš na mysli ten s displejom ("multifunkčný") alebo bez ("grafický")?
Existuje veľké množstvo vecí, ktoré by mohli slušne spĺňať Tvoje očakávania, stačí len ňúrať na webe. Veľmi si nám tu ani nepopísala, čo by si od toho konkrétne očakávala a v akých finančných rovinách si ochotná sa pohybovať, tak si utrieď požiadavky a skús trochu pogúgliť, predsa len vieš sama najlepšie, čo chceš a tak si môžeš aj prehľad spraviť najideálnejší sama.
No a samozrejme je tu to, čo spomína príspevok @2 - viem, že to berieš ako praktickú vec a v mnohých ohľadoch by som s Tebou súhlasila, ale najprv sa presvedč, či Ti to vôbec budú v škole všetci tolerovať, ako to berú učitelia, či sa niekedy zošity nezvyknú odovzdávať na kontrolu a podobne.
Technické vymoženosti sú jedna vec, dôvera pedagóga k nim a k tomu, že ich študent bude používať skutočne na to, na čo má, druhá. To len tak naokraj, nech sa nestane, že investuješ do produktu, s ktorým budeš spokojná a bude spĺňať všetky Tvoje požiadavky, ale ukážeš sa s ním v škole a budeš mať v pätách podozrievavých učiteľov, ktorí Ti to do týždňa aj tak zakážu používať.
ja mám Samsung Galaxy Tab 2 10.1, píše sa na ňom v pohode, ale neviem si predstaviť písať si tu poznámky a ešte sa potom z toho aj učiť ak si ale rozhodnutá, tak určite zober 9.7" alebo väčší a skús napísať ešte do koľko by mal stáť aspoň
ked uz pisat poznamky na tablete, tak klasicky klavesnicou, ci uz sw alebo hw, nech to mam v nejakom normalnom formate, ktory si mozem v pripade potreby upravit na compe, posunut dalej atd
Inak ak chceš na tablet písať perom, tak to predsa nejde, či? Dá sa písať na grafický tablet, ale ten by si musela aj tak pripojiť k PC a to už mi príde rýchlejšie a jednoduchšie používať klávesnicu.
podla mna momentalne stredoskolsky system nema skoro ziadnu podporu na tablety, takze rovno kasli na to - mam na mysli ucitelov, styl vyucby, zdroje atd... true story ked sa nad tym zamyslis ako tazkopadne ficia nase SŠ
Aha, tak už čítam príspevok od @ress že sú aj také tablety... No ale v každom prípade si nemyslím, že to bude nejak extra pohodlné. A nemá to hlavne žiaden zmysel. Zmysel má jedine klávesnica, keďže s ňou sa dá písať omnoho rýchlejšie, môžeš si to normálne uložiť do wordu, upravovať a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale ak ho tak veľmi chceš, tak do koľko €?
Existuje veľké množstvo vecí, ktoré by mohli slušne spĺňať Tvoje očakávania, stačí len ňúrať na webe. Veľmi si nám tu ani nepopísala, čo by si od toho konkrétne očakávala a v akých finančných rovinách si ochotná sa pohybovať, tak si utrieď požiadavky a skús trochu pogúgliť, predsa len vieš sama najlepšie, čo chceš a tak si môžeš aj prehľad spraviť najideálnejší sama.
No a samozrejme je tu to, čo spomína príspevok @2 - viem, že to berieš ako praktickú vec a v mnohých ohľadoch by som s Tebou súhlasila, ale najprv sa presvedč, či Ti to vôbec budú v škole všetci tolerovať, ako to berú učitelia, či sa niekedy zošity nezvyknú odovzdávať na kontrolu a podobne.
Technické vymoženosti sú jedna vec, dôvera pedagóga k nim a k tomu, že ich študent bude používať skutočne na to, na čo má, druhá. To len tak naokraj, nech sa nestane, že investuješ do produktu, s ktorým budeš spokojná a bude spĺňať všetky Tvoje požiadavky, ale ukážeš sa s ním v škole a budeš mať v pätách podozrievavých učiteľov, ktorí Ti to do týždňa aj tak zakážu používať.
Ale kľudne ma niekto opravte, ak sa mýlim.