@oiquell mas skusenosti s ich castymi reklamáciami? lebo ja som si ho chcela kupit, nie tento, ale stvorku, lebo ma celkom fajn parametre, no ale ak sa mi ma kazit...? ./
Neviem ako je natom práve ten, ale ja mám ultra duo 8.0 z Orange, keĎ bola akcia. Prvý kus, keď sme doniesli domov, tak fungoval asi 5minút, potom sa neustále zapínal/vypínal dookola Tak sme zašli na najbližšiu pobočku, tam nám zreštartovali celý systém no nepomohlo a potom nám navrhli, že tablet pošlú do servisu, to sme odmietli. Chceli sme aby nám dali nový kus, vzhľadom nato, že išiel sotva ťminút, oni odmietli a poslali nás na inú pobočku predajne. Tak po 4 cestách tam a späť, hádke s predavačkou, ktorá nemala šajnu ani ako sa tablet zapína. Sme sa sťažovali na call centre 3krát + jedna 10minútová telefonická hádkou s pracovníkom, a hľa vymenili nám kus za kus.
No teraz môžem povedať, že je super, baterka vydrží pri neustálej práci (zapnuté wifi, pozeranie filmov + odpisovanie na správy) zhruba 6-max.7hodín, čo považujem za dobré. Ale nevyužívam ho vždy naplno, občasné prezretie B, fb, mail, instagram, čítanie kníh a podobne tak vydrží mi zhruba 3dni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
No teraz môžem povedať, že je super, baterka vydrží pri neustálej práci (zapnuté wifi, pozeranie filmov + odpisovanie na správy) zhruba 6-max.7hodín, čo považujem za dobré. Ale nevyužívam ho vždy naplno, občasné prezretie B, fb, mail, instagram, čítanie kníh a podobne tak vydrží mi zhruba 3dni