no ja som sa chcela spýtať, tých inteligentnejších - tých čo sa v tom vyznajú - na Tablety. Osobne by som jeden chcela ale ja som tá čo sa v nich nevyzná , tak či by ste mi neporadili ... vopred vďaka
@mayo nie "najshitnejšia" ale najrozšírenejšia. Mysliš že iné značky vydržia večnosť? Tiež nie, len sa o tom nehovorí tak veľa ako o geniusoch lebo snad každý kto má pc má aspon niečo od nich
ja mám lacnejší genius tablet už asi 4 roky a funguje stále (zázrak) ale neodporúčam ho. celková kvalita a citlivosť je strašná, je to k ničomu... tak ako aj ostatné lacné tablety. ak si kúpiš taký do 700 eur tak sa s ním týždeň zahráš a to je všetko, na prácu nemysliteľné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ideálny by bol tak 1500-2000 eur.
ja osobne nadavam na genius (mala som konkretne mousepen 8x6) a za tyzden sa mi tam daco posralo a prestal reagovat a odvtedy...
proste vyhodenych mojich 40 ecok z okna, ani som sa s tym nenaucila robit a uz to bolo v zadku
Každý ma doma minimálne jednu dojebanú myš od nich.
k teme:
- tablet k pc na kreselenie
alebo
- tablet pc (ipad,...) ?
iné značky vydržia aspoň viac ako týždeň
@malapohroma davam na tvoju radu a poznam take
@christopherpd na kreslenie najlepsie
a este raz dakujem
ako povedal @mayo cca 1500+
i keď stane sa, ja mám myš genius už tri roky a ide bez problemov...
grafický tablet, ja že tablet PC, shit
díky za opravenie, v posledných dňoch ma zachraňuješ od trapasov
Wacom Bamboo Fun-ko (/_^)
Ako nesťažujem sa na kreslenie je geniálny
Len ja som z neho ešte lama (/_^)
Ale fakt stojí za hriech tie krásne rezané tenké linky (/_ "
Oke
Proste som sa do neho zamilovala po pár hodinách