Ja som rozmýšlal že začnem šetriť na nejaké delo s Windows 7, prípadne 8 keď bude... Ale neviem, praktické využitie to má asi len na net, nemal som to ešte v rukách.
ja si idem pod stromcek kupit..a pouzivat to budem namiesto ntb v skole..nechce sa mi vlacit v taske stale pocitac, je to prakticke, lahke, a vsetko potrebne z prednasok etc si mozem v pohode napisat aj tam no a plus na hranie hier a tiez ked budem ist na zachod je lepsie si vziat nieco praktickejsie nez ntb
mno planujem v oktobri alebo novembri kupovat jeden. Znacku este neviem, kedze je prognoza ze v tychto mesiacoch ma byt zvysena ponuka tabletov za rozumne ceny
na nejaké to zapisovanie poznámok je určite lepší netbook, praktický na takéto veci, škoda, že na iné nie - ale tablet nie je prakticky praktický na nič, zbytočnosť
@elefantt hranie, pozeranie videii, pocuvanie hudby popri surfovani na velkom displeji a to vsetko 10-20 hodin bez nabitia.. netbook ti na baterke zhasne po par hodinach..
@luthien tak moj vazi sice len 2kg ale ked ho mam na pleci kazdy jeden den, od rana v podstate az do vecera, je to citit ..a tablet chcem aj preto lebo som az prilis pohodlny nosit do skoly ntb, otvarat ho, zatvarat, manipulovat nim atd atd
@tommyhot vymenoval si multimediálne funkcie, ale chalan to potrebuje hlavne na písanie poznámok a nie hranie hier cez hodinu a HW klávesnica je HW klávesnica, samozrejme sa dá k tabletu pripojiť, ale to môže mať rovno netbook/notebook.
ja sám som nad tabletom premýšľal, ale potom som sa na to vykašľal
ja som instalovala softver do nich v sklade ( konkretne Samsung tablety) , ale podla mna su strasne drahe( 500 E), obrovske + existuje k tomu aj klávesnica a mozes z toho urobit netbok lebo je 10 colovy....tak si radsej kupis normalny netbok za 200 eur ako za skoro 600 eur ne?
budem mat coskoro asus transformer, ale zadarmo, inak by som ho nekupoval. ci sa oplati kupit... asi neoplati viem si ho predstavit ako dobru pomocku na prednasky do skoly, multimedia, browsovanie po nete, ale sam si ho kupit za tie prachy to este asi nie.
@elefantt ale stale je vyhoda lepsia baterka... nie vzdy si v skole vies zapojit nabijacku.. a pisanie na virtualnej klavesnici nie je az take neintuitivne.. ked si zvyknes tak na tom vies dost rychlo, aj ked uznavam hardwarova klavesnica je top
Ludia,nič v zlom ale tablety sa vám neoplati kupovať , nieje doriešeny ich operačý systém a preto sa vam pocase zacnu kaziť vacsina totiz pracuje na androide ktory je urceny pre moblne telefony a nie pre tablety. Hej je to cool ist autobusom a mať coi take v rukach a sa s tym hrat a neviem co setko ale zatial sa neoplati pockajte kym sa to utrasie a kym to bude dorieseny z operacnym systemom. Sry za gramatiku A najlepsie momentalne na trhu su iPady a samsung.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
akurat dnes som si pozerala na nete
ja sám som nad tabletom premýšľal, ale potom som sa na to vykašľal
ale mozno si niekedy v buducnosti kupim