Ako mam dat tabletku kocurovi? Vcera som bol s nim u veterinara a mi dal tabletku na odcervenenie. A jednu polku (tej tabletky) mu mam dat teraz a druhu o 10 dni. Len neviem ako mu tommam dat. Ci rozdrvit alebo do vody rozpustit alebo mu dat t
Do žrádla ? Moja to nikdy nechcela, proste aj v jej najobľubenejšej kapsičke to cítila. Takže jedine chytiť, otvoriť papuľku, strčiť a chvíľu držať nech to nedá von..
ja som to vždy dávala rozdrvené do nejakej konzervy, kt. mali radi...aby bola väčšia pravdepodobnosť že to zjedia som vždy pred tým vynechala 1 krmenie...ale aj tak to nie vždy zjedli úplne celé
vraj jej to musis strcit do papule a cim hlbsie, aby to reflektivne prehltla. oni to citia z jedla, tazko ich oklamat. moja teta ma macky a oni stale vycitia, aj kedy ma prist veterinar.
moja by to nezjedla sama ani za nič. otvor papulku daj jej to čo najhlbsie do hrdla a potom JEMNE!! stlač tam..kde ma ohryzok alebo ako sa vola.. a prehltne to ..ale fakt jemne
@thevanderdark V jedle či pití to môže ľahko vycítiť a odmietnuť to. My sme to spravili tak, že sme mu otvorili ústa, hlavu zaklonili dozadu, vhodili do krku a chvíľu mu držali ústa, kým prehltol. Neboj sa, nič sa mu nemôže stať, však tá tabletka je pre jeho dobro a zverolekár predsa vie, čo mu dáva. A píše sa to -na odčervenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nezabúdaj, že tou chvíľou nepríjemnosti ušetríš jemu i sebe veľké riziko!