@charlotte455 autobusy chodia, hádam máš nejaké kamarátky, hocičo bože... ono to nefunguje tak že ak si to dáš do 72 hodín na sto percent ti to pomôže, keďže to plod nezabíja, ale zabraňuje oplodneniu to znamená čím skôr tým lepšie...
@rheia niekedy to predsa môže zlyhať, za to nemôže..
@tomias zrejme bola ožratá jak prasa, niekto ju vyšústal, dievča nepočítala s rizikom a teraz zúfalo hľadá alternatívy toho aby nemusela mladému o deväť mesiacov písať, že bude hrdý otecko...(ach)
predajú, a byť spoluvinníkom mužského pohlavia, tak po vyjadrení pochybnosti o účinnosti použitej/nepoužitej antikoncepčnej metódy z tvojej strany ti ju donesiem aj taxíkom Bratislava-Ubľa
@charlotte455 ani ty si nepomáhaš tým, že brázdiš vody internetu miesto toho aby si uvedomila fešáka, nech sa pripravuje na najhoršie a miesto hľadania spôsobu nákupu tvojej tabletky "po"....
@charlotte455 neni ta tvoja otazka tak trocha odveci? na jednu stranu sa pytas ci ti predaju...na druhu stranu naco sa to pytas ked tvrdis ze je uz u vas zavrete?
@ricko85 nie nezáčinalo som takto a tiež sa mi moc nezdá začínať s tým od 15, ale každopádne ani ja ani ty nemôžeme vedieť ako to bolo, čo za tým bolo, či len zlyhala antikoncepčná metóda alebo to bolo skutočne ako píšeš.. proste nemám rada, keď volakto pičuje za niečo o čom nič nevie, sama som mohla nedávno založiť podobné fórum a ver mi, že nie som jebnutá čo jebem kade chodím najebaná s nezodpovednými mužmi, mám vzťah rok a pol a v tom som striktnejšia ako väčšina mojich kamarátok.. jednoducho sa niekedy chybyčka vloudí..
@sheily také mladým dostupné? idem robiť zoznam kondóm, nehormonálna-tyčinky, krém, ďalej prerušovaná, neplodné dni... dáš dve vhodné dokopy a musel by to byť Chuck Norris minimálne neni šanca.. minule som čítala o spermicídnej špongii čo je asi dosť nepraktická blbosť, ale dajme tomu
@sheily rheia pise o kombinacii...cize, ekd anraz pouzijes 2 nehorm. metody.....tak to uz by ta priroda fakt musela chciet (a vtedy je uz jedno, co beries
@sheily : myslím že je to myslené skôr tak že si kúpiš kondóm, ale pre 100 perc. Istotu nebudeš s nikým spať keď máš plodné dni a ak sa fakt bojíš tak máš ešte aj prerušovaný sex. Že je to len poistka a nespoliehaš sa na to.
@rheia@charis aha no ok, uznávam je to riešenie, ale aj tak si to neviem predstavit v realite, to sa už úplne stráca pôžitok zo sexu,.. lebo najprv sa musím pozreť do kalendára či môžem a potom ešte to druhé, bleh
@sheily pravda no a presne v tomto momente prichádza alternatíva, že skombinuješ niečo iné, napr. pharmatex aj keď úprimne, v dnešnej dobe keď mladí majú aspoň niečo poruke tak je to väčšinou úspech
@sheily normalne to v realite funguje.....aj s pozitkom)....dam kondom a prerusim...nic zvlastne ....teda u mna to druhe nie...ale takto sa to da v pohode..... neviem na com mas postaveny pozitok ty, ale ja halvne v orgazme
@rheia ten som ešte neskúšala, som v tom trochu skeptická lebo si to neviem moc predstaviť že nejaký krém mi pomôže, ale tak to som ja
no my to vždy riešime kondómom a rok a pol nebol žiadny problém, až do minulého mesiaca a proste aj tak je to také, proste jak lízať nanuk s obalom neviem si predstaviť že by som ešte povedala nech to preruší alebo čo, raz sme to skúšali a proste to bolo...zlé
@sorciera píšem vyššie - skúšali sme a bolo o ničom, ale to asi záleží od konkrétnych ľudí..
@sheily to zalezi od nastavenia...ak sa nastavis tak, ze to bude o nicom...tak to tak bude......vasetko je v hlave mam pocit, ze vy mladi si dakedy vymyslate take chujoviny, len aby to bolo zaujimave mam dost z neiktorych komentov....a najviac sa mi rata, ze v 18tke uz vie, co je to sex o nicom .....to mi je celkom aj luto (ja doteraz taky nepoznam....
@sorciera ja som práveže tak nastavená bola, ja som to tak chcela pre bezpečnosť..
a určite som to nemyslela tak že to bolo nejaké úplne hrozné,
len že sme si to proste tak neužili ako inokedy a že bez toho je to určite lepšie.. a jedná sa o moje skúsenosti doteraz a keď mám 18 tak čo teraz mám akože písať, či mám sa zabiť za to že ty máš 29?
@sheily nie zabit sa nemsuis, ja len vyjadrujem, ze mi je celkovo luto, ked uz 18rocni nemaju pozitok zo sexu...no ....
tak skombinuj nieco, co ti bude vyhovovat (isto sa nieco najde)....a niekedy sa opalti aj obetovat trosku pohodlia kvoli risku....myslim, ze z tych moznosti sa da nieco najst...
Bodajby si to stihla, v tvojej situácií by som nechcela byť, čím skôr, tým lepšie, hneď pre ňu utekaj. V meste sú otvorené pohotovostné lekárne stále. Veľa šťastia.
A dosť bolo moralizovania. Niektorí z vás robili aj horšie veci, ale hrajú sa tu na svätcov.
Ja som si doteraz myslela, ze je táto tabletka len na predpis, ale chvalabohu ju dostanete aj bez neho a predaju ju každému, aj chalanom.
Čo sa mne hodilo. Na predpis je ta, ktorá dokáže chrániť až 5 dní od nehody. To len pre info, pretože všade čítam, že baby nevedia, koľko dní vlastne dokáže chrániť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Predajú, prečo by nemali?
@rheia niekedy to predsa môže zlyhať, za to nemôže..
az potom ti ju daju
dpč sa spamätajte
a dohodni sa s chlapom na rieseni ako ju co najrychlejsie kupit ako je moznost
no my to vždy riešime kondómom a rok a pol nebol žiadny problém, až do minulého mesiaca a proste aj tak je to také, proste jak lízať nanuk s obalom neviem si predstaviť že by som ešte povedala nech to preruší alebo čo, raz sme to skúšali a proste to bolo...zlé
@sorciera píšem vyššie - skúšali sme a bolo o ničom, ale to asi záleží od konkrétnych ľudí..
a určite som to nemyslela tak že to bolo nejaké úplne hrozné,
len že sme si to proste tak neužili ako inokedy a že bez toho je to určite lepšie.. a jedná sa o moje skúsenosti doteraz a keď mám 18 tak čo teraz mám akože písať, či mám sa zabiť za to že ty máš 29?
tak skombinuj nieco, co ti bude vyhovovat (isto sa nieco najde)....a niekedy sa opalti aj obetovat trosku pohodlia kvoli risku....myslim, ze z tych moznosti sa da nieco najst...
Ludia neviete zohnat nejaky lacny kocik?
A dosť bolo moralizovania. Niektorí z vás robili aj horšie veci, ale hrajú sa tu na svätcov.
k téme: áno predajú, len sa priprav na všetky tie prejavy po užití tej tabletky.. svinstvo je to :/
@1 2
Čo sa mne hodilo. Na predpis je ta, ktorá dokáže chrániť až 5 dní od nehody. To len pre info, pretože všade čítam, že baby nevedia, koľko dní vlastne dokáže chrániť.