Acai Berry je prezentovane ako super ovocie, na chudnutie, proti starnutiu, chorobam a co ja viem comu este. Je to len dalsi priklad dobreho marketingu kedy sa ti snazia nahovorit aka je tato alebo ina vec uzasna. Skutocnost je taka ze vstrebatelnost zivin a antioxidantov z Acai nie je velmi vysoka, to uz sa ale nikde nepise. Naviac pri tabletkach tvoria len 20% tabletky ucinne latky, zvysok je chemia, lepidla, pojiva, vyplne, tak si sama zvaz ci ti mala tabletka s minimom Acai prasku naozaj pomoze. Flemi hore v komentari ma pravdu, nase cucoriedky, maliny, cernice su z hladiska vyzivy lepsie ako Acai.
@riaaa@vladqog čo je zlé na tom, keď chce človek trocha schudnúť? .. nehovorím o tých, čo držia hladovky a nezmyselné diéty a podobne, ale keď sa človek snaží schudnúť pár kíl pohybom a zdravou stravou aby sa možno aj lepšie cítil, nevidím na tom nič zlé..
@4lex nepovedala osm že je na tom niečo zle hej je to super .,.. len som povedala že teraz je vo svete najdoležitejšie ako človek vyzerá toď najme postava čo vedie k tým "hladovkám" a následne k PPP ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@sugy1
inak, všetci sa z tých acai idú po...................pritom my tu máme šípky, čučoriedky, brusnice............
tolko penaziiii....vies kolko by za to bolo rozkov? disappointed:zly priklad,rozky nejedz)
ak chces nieco uzivat pre ten dobry pocit,tak si kup maximalne lecitin.
tak nehádžte opäť všetkých do jedného vreca..
konečne to dakto rozpísal.......marketing to je...!
inak to ešte poviem:ako strávi Slovák brazílske bobule?
všetkým milovníkom exotiky za každú cenu NEprajem alergie....