Nepoznáte nejaké účinné tabletky proti chuti do jedla? Aby neboli príliš drahé, ale nech sú naozaj účinné, môže mi byť z nich aj zle, to nevadí... Prosím.
ale možno stačí trénovať len pevnú vôľu .. teda ak hovoríš o prílišnom a nezdravom jedení.. lebo papať sa musí zdravo a pravidelne,, potom nebudeš mať ani chúťky na prežieranie sa
psyllium(s vodou) na chvilku viacmenej naplni tvoje brucho a je to aj lacne a nepribera sa z toho a mas pocit najedenia... ale zas volako extra ucinne to neni, lebo to posobi len chvilku aj tak a este k tomu nemozes to jest velke mnozstvo samozrejme ako vsetko.... (len toto je take prirodne)
tabletky by ti trebalo možno na hlavu... lebo tam to všetko je... ale je jeden čaj pre diabetikov, ktory zabrani chuti do jedla... neviem ako sa vola... stoji asi 7 eur... a ked sa vypije, tak všetko čo potom zješ ma hnusnu chuť... a niesi po nom hladna....
To ste mi pripomenuli že sa mi nedávno sníval taký sen, že som bol v niakej skupinke asi sekte ktorá proste nejedla, považovala to za hriech alebo jak...
Tvl ale to bolo hrozné, potom im začali odpadávať ruky atď...
keby máš 150 tak nepoviem ani Ň ale 55 kg? to ja som mala 58-59 pri dosť nízkej výške a nepripadala (ani som nebola) som si na tabletky proti chuti do jedla...
ako spomínala 4lex v ktorom si prispevku tunak, keby si rozhádžeš jedlo zdravšie a tak sa aj stravuješ, tak sa ti výrazne znížu chuť a potreba žrať navyše...
napr. keď si dáš ráno ovsenú kašu tak dlhšie vydržíš byť najedná ako keď schaluješ 2-3 krajce bieleho chleba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
AAAAAAA už máš 3 komenty...
ale možno stačí trénovať len pevnú vôľu .. teda ak hovoríš o prílišnom a nezdravom jedení.. lebo papať sa musí zdravo a pravidelne,, potom nebudeš mať ani chúťky na prežieranie sa
@zufalaz a ty?
P.S. Ale na 10 rkčné dievča to je dosť O.O
@qwedsayxc preco ta to zaujima?
To už řekni.
Ale nie, fakt ma to zaujíma...
to len u nas je take dobre jedlo, ze by som sa ho nemohla vzdat?
To ste mi pripomenuli že sa mi nedávno sníval taký sen, že som bol v niakej skupinke asi sekte ktorá proste nejedla, považovala to za hriech alebo jak...
Tvl ale to bolo hrozné, potom im začali odpadávať ruky atď...
food is good
vidis? este sa to aj rymuje, to je ZNAMENIE
Po slovensky: Počkať, čo znamená foo.... Ach už nič..
jedlo je dobré!
A to sa nerýmuje!
ako spomínala 4lex v ktorom si prispevku tunak, keby si rozhádžeš jedlo zdravšie a tak sa aj stravuješ, tak sa ti výrazne znížu chuť a potreba žrať navyše...
napr. keď si dáš ráno ovsenú kašu tak dlhšie vydržíš byť najedná ako keď schaluješ 2-3 krajce bieleho chleba
(dobre, jedla som ju dvakrát v živote, ale zostala som hladná!