Taktiez to moze byt dievca ktora ma menej ako 12 kedze ide do tabora nebude mat viac.A hlupa odpoved to je skor by som napisal ze retardovana,hnusna,uchylna,pedofilna sa uvedom lebo co je vela to je vela co chces 12 ? radsej si chod vihonit a neotravuj svojou nadrzanostou male dievcata
@sufurky na zaklade skusenosti s touto strankou, kde 90 percent ludi ma nepravy vek tak napisany vek pre mna absolutne nic neznamena, na hlupu otazku hlupa odpoved..
ale uznavam ze je tam aj sanca ze ma skutocne 12 minus, v takom pripade aspon vie ze birdz nie je dobra stranka pre deti.. no a keby sa to dalo zmazat tak by som zmazal, ale neda sa..
no a ty pises na jej fore o pedofilii,nadrzanosti a !!! masturbacii !! o co si lepsi ako ja?
@hadimistr
Je dobre ked su dievcata poucene o nebezpecenstve ktore moze vzniknut na internete o dalsich veciach co som napisal uz dievca pozna tu ide o to ze co si napisal si to uvedom bezne mas na deti take uchylne narazky keby sa dievca opytalo na nejaku sexualnu vec tak by som na teba nereagoval ale pytala sa na tabor na tabor chapes ????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Takto s 12 rocnim deckom nepis ! Dievca sa normalne opytalo a ty si v jej fore pises pedofilne sracky mas ty rozum ?
ale uznavam ze je tam aj sanca ze ma skutocne 12 minus, v takom pripade aspon vie ze birdz nie je dobra stranka pre deti.. no a keby sa to dalo zmazat tak by som zmazal, ale neda sa..
no a ty pises na jej fore o pedofilii,nadrzanosti a !!! masturbacii !! o co si lepsi ako ja?
Je dobre ked su dievcata poucene o nebezpecenstve ktore moze vzniknut na internete o dalsich veciach co som napisal uz dievca pozna tu ide o to ze co si napisal si to uvedom bezne mas na deti take uchylne narazky keby sa dievca opytalo na nejaku sexualnu vec tak by som na teba nereagoval ale pytala sa na tabor na tabor chapes ????
Mne sa neospravdlnuj ale ospravdln sa tomu dievcatu !