jasan..to je základ uspechu ja si ho oblepím páskou aby sa nekrčil a mám ho stále v tej ruke v ktorej držím pero a v pohode si cez tú medzierku čítam...na lavicu nikdy nepíšem lebo nieje odolný voči presadnutiu
Napíšem na zošit, papierik do peračníku, napíšem na lavicu. Alebo dám papierik na stoličku medzi nohy, a keď ide učiteľka okolo tak jednoducho dám nohy pri seba a keď potrebujem tak sa zase pozriem..
na fyziku a matiku si prilepim ťahak do vnutra kalkulačky (mam taku otvaraciu) a keď je niečo iné tak skrátka si to dofotím do mobilu, alebo keď to nie je v mobile, internet to vždy istí na jazykoch pripadne slovnik v mobile!
mám také špecl pero ktorým si napíšem na lavicu čo potrebujem a potom ked to zotrem tak tam zostane jemny otlačok čiže aj keby sa na to profak diva aj tak nič nevidí alebo kedže sedim v prvej lavici tak ceruzkou na druhu stranu kalendara čo je na katedre alebo fotka v mobile alebo cez sluchatka v mobile nahrate alebo jednoducho opisovanie od suseda alebo toho čo sedi za mnou vela je toho ..
niekedy mi stačí ku šťastiu aj otvorená učebnica v lavici, inokedy si píšem ťahák na pol strany miniatúrnym písmom, ktorý si dám buď do lavice, alebo pod papier, alebo pod ruku a na matike- v kalkulačke
cele ucivo skopirujem do wordu, nastavim format stlpcov, potom to postriham a zlepim ako takeho dlheho hada a poskladam ako harmoniku na taku velkost presne do ruky...a pocas pisomky v tom staci len palcom listovat
raz v zivote som pouzila tahak- v tretej triede na ZS som nevedela premienat jednotky na geometrii, tak som si vytiahla zosit na lavicu a opisovala... odvtedy nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Do notesu ktorý mam pri peračníku.
Do mobilu (to je najlepšie ked môžme mať kalkulačku na fyzike a ešte aj na telefone!