Ahoj masky, tato tema bude asi skor pre chlapov ale aj samicky mozu nieco vtipne prispiet ofc... téda, dostal som sa do situacie, kedy mam ist pomahat na stavbu s "tahanim kablov/elektroinstalacie" (vysekane vraj je) a "sadrovanim" skriniek ci co... vec s
@mightysheep žiadny strach nieje to nič zložité 3dni do zadu som to robil ale bacha na sádru schne kurevsky rýchlo tak si všetko prvo prichystaj a nenamiešaj si toho veľa a hlavne radšej daj viac vody ako menej lebo ti to stvrdne a možeš to vyhodiť
nie je na tom nic tazke.. pokial je vysekane uz, tak mas tu horsiu cast za sebou myslim... potiahnut kable po drazkach a nastrihat ich s dostatocnou rezervou hadam dokaze kazdy.. tu si zapamataj slovne spojenie DOSTATOCNA REZERVA ..
a s tym sadrovanim asi budes musiet trosku "chytit skill do ruky" ale nic take, co by sa nedalo zvladnut... myslim, ze taketo prace dokaze kazdy, kto nema krtkov syndrom na rukach a aspon stipku logickeho myslenia..
@mightysheep ehmm toto som robil keď som mal 12rokov 1x, a ešte veľa krát potom a ešte vela vela iných vecí a nehladal som odpovede na nete pokial máš mozog a nemáš lavé kipty tak to pôjde jedna radost. Kurva mas 20 rokov no hádam to zvladnes tak tu nefnukaj rano nahod monterky a robota musí íst od ruky !
@martin872 No a co ze si to robil ked si mal 12rokov? Na to som sa vari pytal? ... a ze si este robil "vela vela inych veci" a nehladal si odpovede na internete je sice pekne, ale to ma takisto nezaujima... Mas pocit ze fnukam? Ved som sa iba normalne popytal o radu, ake fnukanie? Ved ja viem ze to zvladnem- ako doteraz vsetko, akurat ma zaujimalo vo co tam vlastne go- pre informaciu no a dal som tomu formu aku som dal- je na tom niecfo zle? Vravi sa ze hlupak nieje ten co nevie, ale ten co sa nechce nic naucit... a takisto nieco v zmysle ze clovek ktory sa pyta je nevedomy mozno chvilu ale clovek co sa neopyta cely zivot... vidis uz ake citaty som musel na teba vytiahnut... xD... dobre dik za tvoju reakciu
a zajtra sa este nic nerobi btw lol...
@relieforsaddist No ved presne, tak ja vzdy ked idem cokolvek robit tak si zistujem co a ako aby som vedel do coho idem, coho sa pripadne vyvarovat atd atd... som taky no a co hh... a tak ma teda napadlo ze sa spytam aj tu- ani neviem preco vlastne ... a hned tuto sa do cloveka obuvaju 12rocny elektrikari
@mightysheep Doprial si mi dlhý text, áno vidím aj citáty, podla toho som si ta momentálne aj zaškatuľkoval veľká huba, ale skutek utek, respektíve hubou vieš všetko obkecat, ale činmi nie (prepáč je to len môj dojem, ak sa mýlim prepáč). A teraz rada predpokladám, že to nejdeš robit sám, no snáď ti to niekto ukáže PS: nieje to nič zložitého aby si sa musel informovať a psychicky pripravovať niekoľko týždňov dopredu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a s tym sadrovanim asi budes musiet trosku "chytit skill do ruky" ale nic take, co by sa nedalo zvladnut... myslim, ze taketo prace dokaze kazdy, kto nema krtkov syndrom na rukach a aspon stipku logickeho myslenia..
a zajtra sa este nic nerobi btw lol...