No takže môj problem je takyto....od septembra som začala chodiť na strednu tam som sa dostala do super kolektivu je so všetkymi naozajstna sranda ale mne sa zapačil jeden spolužiak on je užasny lenže chce ho aj moja spolužiačka ona mi to povedala ale ja
jj veru ta pusa neni zlý nápad, a aká? taká nečakaná ale z obidvoch strán chcená. Ja by som asi dievča chitil za ruky a pozrel sa jej do očí a ta pusa by šla sama
joj tak ta pusa aj bola ale z jeho strany a dnes mi povedal že ma zbožnuje cez net ale aj tak neviem že čo a ako ja ho mám fest rada ale sama neviem ako
mne sa to stalo tiez...teraz sme uz v 3 rocniku a uz spolu chodime...daj tomu cas...nehadz sa bezhlavo do vzahu...rozpravajte sa dalej, spoznate sa a ked s nim budes chodit aspon budes vediet co od neho cakat a nic ta neprekvapi an jeho spravani...
Heh, lidicky, nevsimli ste si, kedy tato diskusia vznikla? Ja tam vidim 01. november 2006, to je uz asi trosku davno, nie? Podla dnesneho pocitania (bohuzial) ten vztah mohol za ten cas uz davno zaniknut, aj trikrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov