ja som mal celkom dobré leto...bol som na dovči v Bulharsku bolo celkom f*sa...na chate s kamošmi a aj letná láska bola a asi ešte aj je len som nebol na žiadnom festivale čo ma mrzí :/ snád o rok...
no tak cele leto som robil, ale festivaly som si uzil a vlastne solidne leto z toho vsetkeho vzislo, este v sobotu koncert a uz mozem zacat riesit normalne veci
nemám rada také teplo, takže Bulharsko bolo v tomto smere pre mňa hrozné, aj keď tam bolo pekne. a teraz tieto horúčavy. no leta mám určite dosť. inak bolo zaujímavé
Konečne som videla tatry, nešťastne letne som sa rozišla, nešťastne letne som sa zaľúbila, každý druhý večer som bola mimo reality, každý piatok bol rock n roll, každú sobotu bol zas rock n roll, stihla som festival, bola som na kupku aj pri jazerách, jedla som obrovskú zrmzlinu, tajne som sa pár krát stretla s bývalým, som neskutočne rozhádaná s matkou a schudla som.. suma sumarum leto jak má byť
Mimochodom ja mám leto ešte asi týždeň takže vôbec neskončilo
Kazdy rok cakam ze to dalsie leto bude lepsie, zatial to este neprislo, aj ked mozem povedat ze som zase stretla par uzasnych ludi, uvedomila som si nejake veci, par dni bolo aj inspirativnych takze az take zle to zase nebolo Ale nic to nemeni na fakte, ze chcem aby dalsie leto bolo este lepsie
leto ubehlo až príliš rýchlo. chcel som ísť na výlet niekam ďaleko, dokonca som si na to aj našporil peniaze, ale akosi mi to nevyšlo a zrazu je už koniec leta. Neznášam, že vždy je to takto, že leto ubehne nesmierne rýchlo, ale rok sa zas vlečie pomaly ako slimák. Nepáčilo sa mi toto leto viac ako minulé, pretože minulé leto som bol na dovolenke, a neubehlo to leto až takto rýchlo...
A vlastne celé prázdniny, mala som slobodu, celkom aj prachy, porobila som nemálo pičovín, každý deň šesťhodinové tour de bar, jeden obzvlášť epic víkend, po dlhom čase som aj celkom dosť čítala.. I got a life proste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
najlepsie leto bolo 2009 a 2008...
A tieto prázdniny som teda strávila normálne, ako každé iné, ale prvýkrát som spravila niečo pre svoje vzdelanie.
(Ešte ma čaká 1x chata)
Mimochodom ja mám leto ešte asi týždeň takže vôbec neskončilo
len 31.august je taký milník medzi prázdninami a školou...aj ked ste ešte doma bo sú sviatky
tak ma to ubija
A vlastne celé prázdniny, mala som slobodu, celkom aj prachy, porobila som nemálo pičovín, každý deň šesťhodinové tour de bar, jeden obzvlášť epic víkend, po dlhom čase som aj celkom dosť čítala.. I got a life proste.