Tak chces si ponadavat a nemas kde? urob to tu!!!!
tak si predstavte trepem sa do baru s bandou a dojdem ze velké pivá, o ten drbo z lesa mi hned zacal tankovat tie tocene vecicky,, nebol by problem ochutnám to a chutí to jak močka napoly vyschnutého krováka.... a tak sa pýtam no moooze toto byť?
och do piva! to je hroze toto, do jednej veľkej mačky!! jake ja mam nervy, je to hrozne môžem to tu hrabať, a vysávam všetko a všetkých! ANO, ste prasiatka!! a ste veľmi hlúpe prasiatka !
nooo pockaj ma sem chvílu, ja som maturoval davno.. achh to bolo ale ked si to tak zoberem dozadu tak to bolo uplne jednduche.. univerzita ma vycerpáva ovela viac.. hlavne cez skusky
nemam načo momentálne nadávať len na jebnuteho suseda ktorý celý den jebe do plota kokotskym vrtákom neviem očo sa snaží další sused kokot močku tahá jediny prijebanec seci pekne kanalizacia a ten kokot si jebe močky .....čo je najebaný alebo jebnutý kokot ? čo ma v tej hlave nasrate? A ked vidím tu bandu cigánsku ked to knám pride pýtať peniaze ...ach jebem ja vášho boha cigánskeho-... daš im 2eurá a cigarety si to jebe hned cigarety poldeci šetko jebe šetko prežere..jak prasce jak svine nadruztve iba žeru kradnú a žeru ... potom tý kokoti cestársky dopice to ideš cezmesto to je konský kokot ! to sami hrb ..aby som ja kazdý rok menil tlmice na aute no mám ta v piči ... teš kokoti 50 ročne teplovody stredom cesty tahaju a ked sa to roztrha polku emsta rozkopú kokoti ...ale to je ten váš bolševický kokot ....šecko rýchlo postaviť a nezaujimať sa co bude o 20 rokov šak deti opravia .... ach jebem im kokota vyjebaneho ...pozry sa ! benzín ani euro nestál a teraz pozry sa pozry! euro 20 centov acxh jebem im arabského ruského boha vyjebaneho ancistyckého kokota ... takto nejako vyzerá dialóg dvoch 50 ročných stavbárov u suseda v krčme ked to maš počuvať každý den a to oni z roboty dokrcmi a o 10 domov najebany spať a do roboty
ja mám také nervy! som musela dnes toľko písať! a nám slovinárka dala také ťažké pravopisné cvičenie! a nechala nás po škole! to taký baklažááán ááááá!
OD RANA JEBE BUBNY! KURWA JA DAM KAZDEMU POKOJ A TU TI LEN DO PRIEKU ROBIA! JEBEM IM BOHA VYJEBANEHO. LEBO ZACNEM JEBAT PO TEJ RURE A CELY BARAK BUDE HORE PICOU!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
takto?
pozdravujem moju dnesnu maturitnu komisiu
tak.
OD RANA JEBE BUBNY! KURWA JA DAM KAZDEMU POKOJ A TU TI LEN DO PRIEKU ROBIA! JEBEM IM BOHA VYJEBANEHO. LEBO ZACNEM JEBAT PO TEJ RURE A CELY BARAK BUDE HORE PICOU!!!!!!
meliško je kráľ. povie všetko za mňa.