@obliviate tak s krestanstvom to nema nic spolocne to je len dalsi sviatok ktory si privlastnili...
teda hlavne tie pohanske tradicie a podobne. ako symbolika na ocistu, ochranu, plodnos a podobne veci a prutik ako ze sa prenesu nieco ako vlastnosti ze bude taka svizna, zdrava ako ten prutik a podobne.... nic spolocne s krestanstvom.
@obliviate velka noc nie je krestansky sviatok .... pohladaj si na nete nieco o bohyni Ishtar ( nahoda ze ked vyslovis jej meno tak to pripomina Easter ? )
zatiaľ iba od 3 cudzích chlapov (keďže som sama doma) vo výťahu - jasne videli obeť tak hneď išli do výťahu aj s kovovými vedrami plných ľadovej vody (rovno ma aj mohli strčiť do mrazničky ) - počkali si kým sa zavrú dvere a šmár do mňa (fakt krása) a ešte k tomu ich krásne voňavé voňavky ,ktoré ako aj oni nazvali toaleťáčky - smrdeli ako verejný použitý a dlho nečistený záchod ,kde niekto ukryl tonu hnilých orechov a všetkú tu vôňu uzavrel do (asi) 20ml fľaštičky
už som si umyla 3x vlasy (aj ocot som si dala) a smrdím ako záchodová žena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ináč nikdy som nechápala prečo sa na taký významný kresťanský sviatok oblievajú ženy vodou
teda hlavne tie pohanske tradicie a podobne. ako symbolika na ocistu, ochranu, plodnos a podobne veci a prutik ako ze sa prenesu nieco ako vlastnosti ze bude taka svizna, zdrava ako ten prutik a podobne.... nic spolocne s krestanstvom.
už som si umyla 3x vlasy (aj ocot som si dala) a smrdím ako záchodová žena
1x sprcha
5x vonavka