Ja vlastne neviem. Ja neriešim postavičku do plaviek. Keď sa necítim dobre, robím so sebou niečo kedykoľvek, nie len pred letom, aby som vyzerala pekne v plavkách. A keď sa citim dobre, tak nemám problém si dať plavky. A je mi to úplne jedno čo si ľudia okolo myslia.
Ja tiež musím nakupovať v detskom. väčšinou
Ale už to neriešim ako kedysi. Niekoľko inšpirácií » www.inazena.sk/... ako si zbytočne nekomplikovať život zbytočnosťami.
ani nie, od januára 2016 som pribral oproti terajšej váhe 7-8 kilo. Tak možno som mal trochu menej než by som mohol mať, ale potom som mal takú fajn váhu si myslím ani veľa ani málo, čiže by to chcelo dať dole 5kilo. Čo si myslím že dám. Ale asi až do budúceho leta
Nemam. A inak toto je prve leto po asi 10 rokoch kedy som to absolútne neriesila a je mi to uuuuplne jedno. ale minuly tyzden som sa vazila a zistila, ze som len tak schudla 2 kila, tak sme si este v ten vecer objednali pizzu a jednu celu som zozrala. Jolo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale dnes som mala strasne minimum oblecene a sama som seba sokovala, ze na moje standardy mam slusne summer body tentokrat
Nie co si..fakt ma to netrapi
Ale beztak, načo by mi boli plavky?
Ale už to neriešim ako kedysi. Niekoľko inšpirácií » www.inazena.sk/... ako si zbytočne nekomplikovať život zbytočnosťami.