mna mnam spravila som si sendvič s arašidovým masličkom a zeleninou... ja krava veď na arašidy mám alergiu. nieeeeeeeeeeeeeeeeee zajtra mám zase deň kedy sa budem svrbieť ako pes.
@dee99 nie to je uz vyrobene a zabalene v takom gulatom obale a ma to v sebe chlieb, mrkvu, uhorky, paradajky a kukuricu cize to by mi nemohli vazit.. a nebolo to prvy raz co tam bolo daco pokazene (ach)
Ja neveceriavam, lebo mam prirodzene pomaly metabolizmus a produkcia melatoninu (hormon navodzujuci pocit unavy ) pali kalorie, takze vlastne ked spim, spalim co zjem pocas dna ale nesmiem jest po stvrtej hodine......
Cim vlastne davam recept na to, ako si udrzat stihlu liniu. Lebo staci tomu troska porozmiet a..... no nic dobru chut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Cim vlastne davam recept na to, ako si udrzat stihlu liniu. Lebo staci tomu troska porozmiet a..... no nic dobru chut
a že kočky sú prieberčivé