1 s tym ze mu budem moct dat po vsetkych strankach vsetko (zas rozmazlenca by som z neho urcite vychovat nechcela . A potom v 40, *v starobe*, mozno este jedno, ale to je naozaj s velkym otaznikom.
ale najskvôr tak v 50tke aby som umrel keď budu teenageri a aby po mne zdedili všetky peniaze a vily po celom svete a aby si spokojne žili a spomínali na otca ako na veľkého človeka.
keby mám peniaze a vymyslí sa nejaký alternatívny spôsob rodenia (napr. ako je v simsoch tak aj 10 .... a aj vyše .... keby som len bohatá tak 2-3 a ak chudobná tak žiadne.... keď už dieťa tak sa oň postarať poriadne a venovať sa mu
Nechcem 3, lebo ja som z troch... A je to proste tak, jeden je najstarší, jeden prostredný, jeden najmladší... A každý si myslí, že je utláčaný a bla bla... Ale keby boli dvojičky, tak by boli rovnako starí a keby boli rovnakého pohlavia, nemuseli by nariekať, že sa nemajú s kým hrať (tak ako vždy ja keďže mám 2 bratov)
max. dva vlastné a keď ďalšie, tak adoptované. Už sme aj tak dosť premnožení a mnoho detí je pozastrkovaných po detských domovoch a nikomu na nich nezáleží. :/
zálezi od toho jaky bohaty bude muz moooj. ja cchem aspon 4. ale vcera sme boli vonku s dvoma malými dievčatkami a nezvládali sme ich štyria,no tak neviem&
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ale teda buď žiadne alebo trojičky
Nechcem 3, lebo ja som z troch... A je to proste tak, jeden je najstarší, jeden prostredný, jeden najmladší... A každý si myslí, že je utláčaný a bla bla... Ale keby boli dvojičky, tak by boli rovnako starí a keby boli rovnakého pohlavia, nemuseli by nariekať, že sa nemajú s kým hrať (tak ako vždy ja keďže mám 2 bratov)
samozrejme, až keď na to príde čas...
a hlavne musí doraziť samec
ktorý nebude len samcom, ale aj správnym oteckom
(reálne 3 - 5)
a podľa toho, či nájdem vhodného darcu.