milí osadníci,
otázka na dnes znie:
dokázali by ste chodiť s niekým kto sa vám výzorovo nepáči ale po mentálnej/psychickej stránke si veľmi dobre rozumiete? a v druhej z odpovedí opačné garde (veľmi páči - nerozumieme)
Musím dať aj na prvú otázku nie, lebo hoci vyzniem povrchne, ale naozaj si to neviem predstaviť... Neprekážalo by mi mať priemerne vyzerajúceho muža, kľudne aj podpriemerne, ale ak by sa mi na ňom naozaj vôbec nič nepáčilo a absolútne ma nepriťahoval, tak to zrejme nemá zmysel
vlastne som myslela skor ze nie je to ten typicky ideal krasy - ziadne extremy ako 180 kg ale ani zas 90-60-90.. proste nik typicky nadherny ale ani uplne skaredy
ani nemam na mysli ze by vas odpudzoval alebo nieco podobne, len by sa vam proste nie zrovna pacil
Na druhú otázku dávam nie, pretože pre mňa je veľmi dôležité aby som si s tým človekom rozumela, mala čo povedať, mala čo to spoločné.
Na druhú otázku by som povedala že nemusí sa mi vyslovene páčiť, záleží mi skôr na charizme. Určite vzhľad pre mňa nie je prvoradý, ale niečo tam musí byť proste
Ešte sa mi nestalo, že by som mal dievča rád čo sa týka povahy ale vzhľadovo nie. Ono to v konečnom dôsledku nejak spolu súvisí, ľudia sa podľa mňa nedelia na vzhľad a povahu, proste každý tvorí nejaký celok a ten mi buď sedí alebo nie.
vseobecne ten clovek nemusi byt pekny, musi mat len jedinu vec, ktorou ma zaujme.. napr. pekny hlas/ruky/nos/vlasy.. proste jednu vec, ktora by bola takym turn on zapinacom
mozeme sa akokolvek mentalne a neviem ako metafyzicky doplnat a byt si dokonalymi dusevnymi a mentalnymi dvojickami, pokial ma nebude pritahovat aj fyzicky (pricom mam iste preferencie a zo skusenosti viem, ze tu su a "neoklamem" ich) tak mimo super brutalneho kamaratstva tu nic ine nebude.
Sympatia tam musí byť, ale zamilovať sa môžeš aj časom... podstatné je budovať priateľstvo teda sa spoznávať a na tom stavať. Zamilovanosť je len prchavý pocit, nie je láskou...
Rozpísal som to tu: » birdz.sk/forum/neviem-si...
zahlasovala som len tak, lebo som sa nevedela rozhodnúť
ono sa mi už stalo, že sa mi moji frajerovia na začiatku až tak nejak nepáčili, ale tým, akí boli si ma získali a začali sa mi i páčiť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
otázka na dnes znie:
dokázali by ste chodiť s niekým kto sa vám výzorovo nepáči ale po mentálnej/psychickej stránke si veľmi dobre rozumiete? a v druhej z odpovedí opačné garde (veľmi páči - nerozumieme)
myslím, že je normálne že človek nebude chodiť s niekým kto sa mu nepáči, tak isto ako s niekým, s kým si nerozumie
ani nemam na mysli ze by vas odpudzoval alebo nieco podobne, len by sa vam proste nie zrovna pacil
Na druhú otázku by som povedala že nemusí sa mi vyslovene páčiť, záleží mi skôr na charizme. Určite vzhľad pre mňa nie je prvoradý, ale niečo tam musí byť proste
a ta druha moznost uz vobec nie.
Rozpísal som to tu:
» birdz.sk/forum/neviem-si...
ono sa mi už stalo, že sa mi moji frajerovia na začiatku až tak nejak nepáčili, ale tým, akí boli si ma získali a začali sa mi i páčiť....