@niklinka prezentujem sa v každom fóre? každý sa prezentuje vo fóre už tým že tam čokolvek napíše, ty si asi myslela že sa niečim špeciálnym prezentujem, čím teda?
@masummer na tu skolu vezmu kazdeho... ked ides do zamestnania a maju si vybrat z dvoch ludi... jeden chodil do RK a dalsi na hocaku inu skolu... beru toho z inej skoly
a ludia tam chodia koli titulu..
ked je niekto sikovny volila by som rozhodne inu vysku
ale mne je to jedno ked chce ist niekto do rk nech tam aj ide.
@nixxina čo ja viem tak teraz je tam vysoka uroveň a stale sa zlepšuje aj podľa nejakej stranky je to najrychlejšie sa rozvijajuca škola. Maju aj dosť peňazi kebyže tam neni som osobne na skuškach tak sa pre tu školu určite nerozhodnem. Ako fakt sa mi tam pačilo.
@masummer ehm ma to povest najhorsej vysokej skoly... bo tam fakt vystuduje kazdy kto sa prekusne cez to nabozenstvo myslim ze na inej vyske keby cele dni hravas wowko prezijes mozno prvy rok a ne skoncis inziniera + uz som tu nekde cital o inzerate ze prijmu vsetkych okrem absolventov KU a som z rk n oa co ti poviem.. od nas tam ide minimum ludi lebo sa vie co to je ale tak ok mozno vystudujes a budes milionar ale budu sa na teba divat cez prsty tomu ver
+ tam vystudoval aj nas ucitel matiky zo zakladky aj to olutovali ze hotam vzali za rok ho vyhodili nevedel nic tam ta naucia asi sa fakt len modlit teraz sa uplatni lako predavac buchiet
akože poviem vám ako to je,keď tam budem...Podľa mňa všetci kritizujú tu školu len preto,že je katolická...a na nič iné nepozerajú..pri tom tam ani neštudovali, informácie majú z druhej ruky.. inak kedysi boli výhovorky,že: profesor na mne sedí, nevysvetlili nám to, nevedel som,že sa t mám naučiť a pod. Tak isto sa výhovorkami mohli vyhovárať na školu,lebo s neučili a flákali to. Možno to tak nie je, neviem, neštudovala som tam
@sazarael najhoršej? Praveže čo odvšadiaľ počuvam, tak, že pomaly ale isto sa stale rozvija a praveže uroveň vyučovania je fakt vysoka tiež.
Neviem čo to maš za učiteľa ale je odveci porovnavať sučasny stav so stavom spred 10 a viac rokmi. O 5 rokov to može byť tak, že v tom inzerate tam nebude okrem KU ale nejaka ina škola
hej a stym naboženstvom to si robiš srandu? prišiel som tam a emal som absolutne pocit, žeby sa to tam krutilo okolo duchovnych hodnot. Škola moderna, vybavenie nove, ľudkovia uplne v pohode, pridu k tebe porozpravaju. Nezda sa mi žeby som sa tam musel učiť naboženstvo. Len preto, že sa to vola Katolicka :-d
@masummer ehmmmm za prve to bolo 5 rokov dozadu,mozon sa zacala rozvijat to neznamena ze je dobra... ja viem ze sa to nepocuva najlepsie ze vyska na ktoru sa tesis a ta zobrali je naprd. Za dalsie si myslis ze ked tam prides prvy den ze ta budu strasit ne? no tak si pis ze to nabozenstvo tam mat budes... zatial ho mali vsetci nech studovali cokolvek a studuju Minuly rok na fakulte zdravotictva bola napr skuska neco o jezisovi kritovi.. o modlitbach ,o cirkvi a vsetk osa ucila kamaratka a mala z toho skusku..... vela stastia chlapce
@niklinka ehm lenze tam dostudovali dvaja kamarati moji.. keby ich poznas tak si myslis ze cirkev preto ma tu vysoku pod "patronatom" lebo to ze tam oni vystudovali sa udial zazrak este vtipna situacia a mam ju z prvej ruky ked nekto napisal na papierik ze farari su pedaci nasiel to prednasajuci ni ksa nepriznal na skuske vyleteli absolutne vsetci do jedneho nech to akokolvek vedeli
ja som absolventka KU. A najviac sa zasmejem na tom, keď niekto hovorí, že aká je to "ľahká" škola. No ved si vyskúšajte tam študovať a uvidíte... Na mojom odbore sme začínali 50 a skončili sme asi 23.
No, kamarátka tam študuje a tiež nemám pocit, že je to najľahšia škola na svete, ale zase na druhej strane, nie je ani najťažšia, tak. Išli o nej rôzne chýry, ale úroveň sa zlepšila (vraj). Osobne ma to tam neláka...ale čo ja viem... uvidíme o pár rokov, čas ukáže . Inak gratulujem k žurnalistike . Sesterka ju študuje v NR a páči sa jej to... aj aj som to kedysi chcela skúsiť .
@sazarael to su take argumenty, že jedna babka povedala. A vraviš z prvej ruky, to si viem živo predstaviť, ako su tie tvoje historky dobre prikrašlene
@masummer uz len ty mas argumenty ze v prvy den boli na mna mily... uzasne. zivo predstavit ano studuje tam kamaratka a dvaja kamarati a ano je tam to nabozenstvo
Súhlasim s @masummerom. Mala som možnosť nejaký prax pracovať na Rektoráte KU a tieto vypatlané kecy ktoré produkujú nejaké prudko objektívne média si strčte za klobuk.
K tomu náboženstvu: Ak sa niekto rozhodne študovať na KATOLICKEJ univerzite tak predpokladám, že súhlasi s dodržiavaním určitých zásad univerzity. Ak si ateista alebo čo tak si vyber inú školu!! Je to jednoduchá logika. Predsudky voči kresťanstvu tu boli vždy a je úplne zbytočne niečo také riešiť.
Slečna vyššie písala o nejakom "papieriku s nápisom". Kto niečo podobne napíše, nemá žiadny predpoklad študovať na Vysokej škole, hocijakej! Hovorí to všetko o vyspelosti tých študentov!
A že je KU ľahká =D moja mama študuje externe na KU Špeciálnu pedagogicku, má 18 skúšiek!!! A verte mi že sa nadá na ne učiť zo dňa na deň....
@sazarael už ani nemôžem čítať tie hlúposti čo píšeš!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A to ti prišlo až teraz
a ludia tam chodia koli titulu..
ked je niekto sikovny volila by som rozhodne inu vysku
ale mne je to jedno ked chce ist niekto do rk nech tam aj ide.
ja by som tam nesla uz len preto ,ze je to katolicka univerzita a ,ze je to v RK
Neviem čo to maš za učiteľa ale je odveci porovnavať sučasny stav so stavom spred 10 a viac rokmi. O 5 rokov to može byť tak, že v tom inzerate tam nebude okrem KU ale nejaka ina škola
K tomu náboženstvu: Ak sa niekto rozhodne študovať na KATOLICKEJ univerzite tak predpokladám, že súhlasi s dodržiavaním určitých zásad univerzity. Ak si ateista alebo čo tak si vyber inú školu!! Je to jednoduchá logika. Predsudky voči kresťanstvu tu boli vždy a je úplne zbytočne niečo také riešiť.
Slečna vyššie písala o nejakom "papieriku s nápisom". Kto niečo podobne napíše, nemá žiadny predpoklad študovať na Vysokej škole, hocijakej! Hovorí to všetko o vyspelosti tých študentov!
A že je KU ľahká =D moja mama študuje externe na KU Špeciálnu pedagogicku, má 18 skúšiek!!! A verte mi že sa nadá na ne učiť zo dňa na deň....
@sazarael už ani nemôžem čítať tie hlúposti čo píšeš!