no ved aj ja maturujem, a bohuzial tahaky pouzivat pri nasom doktorovi je velmi velka odvaha raz som skusila a aka supa mi letela ani som mrknut nestihla, a ja ked sa ucim doma tak na posteli a v buse spim,ale viem ze sa tam dobre uci teda vo vlaku a v skole to je jasne ze tam sa to dotiahne ale musim mat aspon paru o com ( akurat nas skusa pohlavne choroby cos sa isto raz zide,len dufam ze to nechytim nikdy) ale snazim sa tlacit do hlavy ale ja sa spolieham ze si vymyslim zatial mi to vychadza, len na mature uz toho asi moc nevymyslim...
No mne sa tiez dnes hovadsky nechcelo ale tak..nejako som sa premohla..sadla som si..vypla radio..TV...a stacilo sa 20min sustredit ..opakovat si to nahlas a mala som 4 A4ky v malicku staci sa trocha sustredit..a ide to...
Tatianka: Tiež som sa na matury učila vonku, no ale neviem, či to bol zrovna najlepší nápad Máme záhradku blízko cesty, kade chodia kamióny na colnicu, a každú chvíľku po mne niekto vytruboval A to som tam pôvodne išla, aby mi každý dal pokoj
hee ja mam zajtra 2pisomky a zatial som presedela HODINU!!! cumenim na skrine pred sebou poznamky a ja som len cumela do blba ale ani neviete jak to rychlo ubehlo
Blink182fan: no predstav si ze vela krat aj skutocne na nic dnesna mladez nedokaze vidiet svet realisticki su tu ti ktori maju vsetko na haku a o svoju buducnost sa netrapia to nie je dobre ale tiez to nie je koniec sveta nikdy nie je neskoro sa poucit a potom su tu este ti ktori su fanatici do ucenia a pritom uplne zbytocne pretoze 90 percent veci ktore sa tak horlivo ucia im bude aj tak hovno platnych nehovoriac o tom ze na znamky z predmetov z ktorych nematurujes sa ta nikdy nikto pytat nebude tzv biflosi vedeni k tomu rodicmi len malokedy naozaj z vlastnej iniciativi ... a kto to dotiahne statisticky v zivote najdalej ? priemerni ziaci uvedomujuci si ze nepodstatne veci su na pritaz tim podstatnim (pre kazdeho nieco ine)
rychlo a kvalitne sa da naucit tak, ze budes pozona na hodinach. kedze spis na hodinach tak sa to nikdy nenaucis rychlo. A kedze na miesto toho kvasis na PC to nikdy nedokazes.
27 no ja na hodinach nespim, iba na angline ale to mam sukromne doucko tak to sa vynahradi,bo nasa hodina aj v skole nema cenu... a hento neslo o sustredenie v skole ale o stare ucivo,ktore akoze opakujeme na matury
ale tak dnes 4pisomecky tak pohoda,nie?ked som prisla do skoly zistila som ze som sa ucila nieco ine ako to co sme mali, a pan doktor je akosi narocny a ziadan od nas aj to co sa na maturach pyta nebudu a aj nasa triedna nas potesila mini testikom v maxi forme, otazky z druheho recnika takze som nahrata, aspon ze tam mam teraz dobre znamky ze sa to nejak zachrani... a vam sa ako darilo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Vsetko chce cas, treba maximalnu koncentraciu,nohy pod stol,pokoj a citaj si to nahlas..urcite to pojde
proste sa do toho musíš pohrúžiť...ináč to nepôjde
Tak ale moje učenie na strednej spočívalo maximálne v tom napísať si ťahák
nehovorím že nie sú fajn...ale spoliehať sa len na ne???....čo ak ťa vyvolajú??
hmm mudra rada-plne sa na to koncentruj a v zásade sa neuč na posteli
vela stastia pri pisomkach zajtrajsich
ale tak dnes 4pisomecky tak pohoda,nie?ked som prisla do skoly zistila som ze som sa ucila nieco ine ako to co sme mali, a pan doktor je akosi narocny a ziadan od nas aj to co sa na maturach pyta nebudu a aj nasa triedna nas potesila mini testikom v maxi forme, otazky z druheho recnika takze som nahrata, aspon ze tam mam teraz dobre znamky ze sa to nejak zachrani... a vam sa ako darilo?