Idem si okolo stánku a zrazu že Emo...kuknem sa na to poriadne a zrazu zisťujem, že je to nejaký priblblý dievčenský časopis, ktorý ma darček(viete..také tie primitívne darčeky čo k tomu dávajú) že Emo zicherka...taká nechutná veľa zicherka s divnými veca
dievčenské časopisy sú na smiech...pre nás chlapov sú hovadiny ako je brejk, ale autori asi nevedia že každý nemá jachtu a BMW v garáži...
EMO je už proste out čo vlastne teraz letí? asi to scene for bitch či čo
akoze ked emo neleti to neznamena ze nikde nemoze sem tam byt??? co akoze ked leti nejaka huba tak len tu mozes pocuwat ale sa podla nej obliekat??? akoze mi chcete povedat ze keby teraz letel hiphop tak vsetci musia by poobliekany a niekde nemoze byt casopis o metale???
ale nóóó.. zase neodsudzujte EMO!! idem si poplakat! vy nechapete, ze emo znamena EMOTIONS?? idem si poplakat!!! panecku, ved, keby ze tu nie su emaci.. viete si len predstavit, kolkým ludom emaci pomohli?? napr. výrobcovia ziletiek, ciernych farieb na vlasy, sukromnym ambulanciam, psychiatrom, vyrobcom hygienickych vreckoviek.... kde by sme teraz boli, ak by sem emaci neprisli, och, az si idem poplakat ... ci vlastne .. preco tu nie je emo smajlik, taky co si reze zily, alebo co place s ciernou ofinou cez oko, to nie je fer, idem sa porezat, cawte...
keby ste to neriešili v každej riti, tak si uvedomíte, že v podstate ich ani veľa nie je. a že sa neozývajú nahlas, aby sa bránili pred vašimi priblblými poznámkami, ktoré už ani nie sú vtipné. nájdite si už dačo iné, z čoho si budete robiť prdel, robiť si prdel z ema je trapnejšie ako emo samé.
tiez nemozem vyjst z uzasu nad tym, ake casopisy a filmy vyrabaju na manipulaciu nesvojpravnych deti s primarnym cielom vytiahnut z ich rodicov nejake tie peniaze.. neznasam tento system..
EMO?? to ešte fičí?? ja reku to tie deti už prešlo...alebo im to vnucujú tí skorumpovaní dospelí, čo chcú zarobiť a deti sa len jednoducho nevedia vymaniť??
@gemblerka , predbehla si ma Presne tak, pribaliť žiletku, poriadne ostrú, s návodom na použitie.
Ja nemám nič proti nikomu (resp. niečo proti každému) z toho titulu, že sa radí k nejakému stádočku, avšak emáci...Nebudem rozvádzať, že ich výzor je väčšinou maximálne trápny, ale zaujíma ich jedine technika fidlikania zápästí, žehlenie/farbenie/tupírovanie/vytrhávanie vlasov, najemotívnejší odtieň ružovej a ukájanie sa nad nejakým rachitickým spevákom pop-punkovej kapely.
Je to dosť trápne... podľa mňa deti si z toho urobili modu jak prišiel na ,,scénu" Konrád všetky jeho fanúšičky sa dali na tento štýl.. EMO ešte dávno pred Superstar ja som ho napríklad poznala ešte dalej pred tým... ale toto je už afkt priveľa dokonca vymysleli další nový štýl podobný EMO.. haha poznáte SCENE?? nájdite si vo vyhľadávači ked som to videla mala som už naozaj dosť... čo teraz nevymyslia ty vole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
EMO je už proste out čo vlastne teraz letí? asi to scene for bitch či čo
A po dalsie ... tí podnikavci aspon zarobia na podrezavacochzil respekt
ty si si kupoval kacera donalda len koli darceku??
pff
chaa,to ma ovela vyssiu,citatelsku hodnotu
Emo je sidce zle... ale aspon si nedavaju na seba teplakove supravy a hrnce na kapustnicu
Ja nemám nič proti nikomu (resp. niečo proti každému) z toho titulu, že sa radí k nejakému stádočku, avšak emáci...Nebudem rozvádzať, že ich výzor je väčšinou maximálne trápny, ale zaujíma ich jedine technika fidlikania zápästí, žehlenie/farbenie/tupírovanie/vytrhávanie vlasov, najemotívnejší odtieň ružovej a ukájanie sa nad nejakým rachitickým spevákom pop-punkovej kapely.