@tommyhot už len to udretie kobry sa mi zdá smutné a okerem toho i to prostredie je také...pochmúrne + toľko hadov pokope. Ja nie som žiadny bojovník za práva zvierat ani nič. Ani proti tomuto nič nemám, ale nerád sa na toto pozerám. Som na takéto veci príliš mäkký
Idiot sa zasmeje, clovek s inteligenciou a vekom nad 15 vysle z mozgoveho centra vyboj do svalu v jednej z ruk, s informaciou, aby uchopila celnu oblast svojej lebky a pridrzala ju tam minimalne 5 sekund.
@tommyhot Pasoval som za inteligenta v prvom rade teba, a tym padom som vyjadril sklamanie nad tvojim vkusom, zmyslom pre humor a...urovnou? No nic no, mozno len nemas rad hadov.
@jebozlesaaplani ten clovek vyzeral ako pracovnik zoo, co sa pravdepodobne chystal vycistit ten ich priestor (kedze mal v ruke igelit)... Had isiel utocit tak ho bolo treba schladit.. Psovi si nikdy nedal po nufaku, ked Neposluchal a isiel do teba skakat? Ja hej a to ma psov radsej ako ludi...
@tommyhot Samozrejme, ze dal, ked som ho cvicil. Ale nesmial som sa pri tom, ani som z toho nerobil video a neukazoval to svojim kewl kamkom aby sa na tom smiali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale to udretie kobry sa mi zdalo vážne veľa
» www.facebook.com/photo.php?v=263...